Ook reshoots voor 'Wonder Woman'

Ook reshoots voor 'Wonder Woman'

Vierde DC-film krijgt extra opnames.

Ook de vierde DC Extended Universe-film Wonder Woman krijgt reshoots. Dit meldt Fleckreel. De reshoots vinden plaats ondanks dat de twee trailers toch zeer goed werden ontvangen bij de fans. Klaarblijkelijk zijn er nog wat zaken die beter kunnen.

Het is onbekend of de reshoots al gepland waren, maar bij steeds meer grote Hollywoodfilms is het gebruikelijk dat er reshoots gepland of ongepland plaatsvinden. Er hangt immers veel af. Ook voor Suicide Squad waren er flinke reshoots en deze moesten naar verluidt de toon van de film aanscherpen. Na het verschijnen van de film van David Ayer was overigens niet iedereen overdonderd door de toon.

Eerder dit jaar kwam Patty Jenkins' Wonder Woman nog negatief in het nieuws aangezien een "anonieme afzender" een open brief had geschreven waarin stond dat ook deze DC-film een ware puinhoop was. Ook de wijziging in het creatieve team achter het DCEU zou nog wel eens de oorzaak van de reshoots van Wonder Woman kunnen zijn.

De eerste superheldenfilm rond een vrouwelijke held in 10 jaar verschijnt op 2 juni 2017 in de Nederlandse (3D) bioscoop. Gal Gadot heeft de titelrol.



NieuwsFilm

meest populair