DC-films krijgen eigen Kevin Feige

DC-films krijgen eigen Kevin Feige

En DC lanceert een nieuw logo.

Na de tegenvallende resultaten van Batman v Superman: Dawn of Justice heeft Warner Bros. besloten de boel nog meer op te schudden. Eerder al vertrok Seth Grahame-Smith uit de productie van The Flash en nu zijn er twee mannen aan het hoofd van de DC-divisie gezet. Tegelijk heeft DC Comics een nieuw logo gelanceerd dat ook voor de films te zien zal zijn.

Eerst echter de nieuwe leiding. Jon Berg en Geoff Johns mogen voortaan het proces achter de DC-films leiden. Berg was al bezig met het maken van films als Batman v Superman, Suicide Squad, Wonder Woman en Justice League. Tegelijk is Johns al een leidinggevende bij DC en series als Arrow, The Flash en Supergirl.

De bedoeling is dat de combinatie van een ervaren producent en evenzo ervaren comic-schrijver de DC-films beter maakt. Het moet volgens The Hollywood Reporter het succes van Marvel simuleren. Toch merken bronnen van THR op dat de studio wel wil dat filmmakers de belangrijkste factor blijven bij het maken van beslissingen.

Verder heeft DC-comics bovenstaand logo vrijgegeven. Het is de vervanger van een in 2012 vrijgegeven logo en zal voortaan op alle DC-media te zien zijn. Dat varieert dus van films tot series en comics. Hieronder kan je een mooi overzicht zien van alle verschillende DC Comics logo’s.



NieuwsFilm

meest populair