King Kong nog woedender in nieuwe clip uit 'Kong: Skull Island'

King Kong nog woedender in nieuwe clip uit 'Kong: Skull Island'

Binnenkort volgt de complete trailer.

Komende periode verschijnen er weer voldoende trailers voor 2017-blockbusters. Een van de grotere blockbusters volgend jaar is de King Kong-film Kong: Skull Island van regisseur Jordan Vogt-Roberts. Via twee teasers wordt de volledige trailer - die volgt op de Comic Con-beelden - aangekondigd.

Klik hier voor de volledige trailer!

Hieronder een eerste teaser, waarin we een razende King Kong een helikopter aanvalt. De beelden zijn flink bewerkt en een paar dagen terug zag je al een eerste beeld van de waanzinnig grote Kong.


UPDATE 14.11: En hieronder een tweede snel tease met de woedende King Kong.





Tevens verscheen er een aankondiging voor de volledige trailer, met een blik op het eiland en de tekst "all hail the king:"


In Kong: Skull Island volgen we een team onderzoekers, geleid door het personage van Tom Hiddleston, die Ze op zoek zijn naar een mythisch serum. De groep reist af naar het mysterieuze en gevaarlijke eiland van de koning der apen en trekken diep de verraderlijke en primordiale wereld in. De onderzoekers krijgen op hun weg heel wat buitengewone schepsels tegen.

Andere rollen zijn voor Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Really, Tom Wilkinson, John Goodman, Thomas Mann en de grootste (digitale) King Kong ooit is vanaf 9 maart in de bioscoop te bewonderen.

NieuwsFilm

meest populair