Grote monsters en veel geweld in trailer 'Kong: Skull Island'!

Grote monsters en veel geweld in trailer 'Kong: Skull Island'!

Volgend jaar bestormt een torenhoge King Kong het doek.

Na de teasers van afgelopen dagen en de nog wat verhullende Comic Con trailer zie je hieronder de volledige trailer voor Kong: Skull Island, een film die onderdeel uitmaakt van het universum waarin ook het in 2014 verschenen Godzilla van Gareth Edwards zich afspeelt.

Skull Island speelt zich af in de jaren 70 en in de film komt een gevarieerde groep ontdekkingsreizigers bij elkaar om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Het eiland ligt in de Grote Oceaan en blijkt even mooi als verraderlijk. Ze betreden namelijk het domein van een enorme gorilla en nog veel meer wezens.

De nieuwe King Kong belooft maar liefst 30 meter groot te zijn, zeg maar een flatgebouw van tien tot elf verdiepingen. Dit eerste avontuur moet leiden tot het voor 2020 gereserveerde Godzilla vs. Kong. Een jaar eerder zien we nog Godzilla 2 van regisseur Michael Dougherty, bekend van Trick 'r Treat en Krampus.


Warner Bros. Pictures gaf regisseur Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) een budget van $190 miljoen en belangrijke rollen werden toebedeeld aan namen als Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Really, Tom Wilkinson, John Goodman en Thomas Mann. Skull Island draait vanaf 9 maart in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscopen. Hieronder twee affiches:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair