Video

Grote monsters en veel geweld in trailer 'Kong: Skull Island'!

Volgend jaar bestormt een torenhoge King Kong het doek.

door Bram de Groot om 22:44 in Video
Na de teasers van afgelopen dagen en de nog wat verhullende Comic Con trailer zie je hieronder de volledige trailer voor Kong: Skull Island, een film die onderdeel uitmaakt van het universum waarin ook het in 2014 verschenen Godzilla van Gareth Edwards zich afspeelt.

Skull Island speelt zich af in de jaren 70 en in de film komt een gevarieerde groep ontdekkingsreizigers bij elkaar om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Het eiland ligt in de Grote Oceaan en blijkt even mooi als verraderlijk. Ze betreden namelijk het domein van een enorme gorilla en nog veel meer wezens.

De nieuwe King Kong belooft maar liefst 30 meter groot te zijn, zeg maar een flatgebouw van tien tot elf verdiepingen. Dit eerste avontuur moet leiden tot het voor 2020 gereserveerde Godzilla vs. Kong. Een jaar eerder zien we nog Godzilla 2 van regisseur Michael Dougherty, bekend van Trick 'r Treat en Krampus.


Warner Bros. Pictures gaf regisseur Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) een budget van $190 miljoen en belangrijke rollen werden toebedeeld aan namen als Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Really, Tom Wilkinson, John Goodman en Thomas Mann. Skull Island draait vanaf 9 maart in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscopen. Hieronder twee affiches:

31 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Jeetje wat lelijk allemaal.

Ereptile

Avatar

Dit ziet er best slecht uit eerlijk gezegd...

Bilbo

Avatar

Werkelijk? Vind dit toch wel een uitstekende trailer. Eerste teaser deed me weinig, maar nu ben ik toch wel enthousiast geworden.

Ed Crane

Avatar

Allemaal monsters, zelfs... Dragon... uit Step Brothers!

ridjieddo

Avatar

Ik vind het ook wel best cool uitzien!

Banned

Avatar

Oei, mijn verwachtingen zijn getemperd. Vooral de humor stoort me in deze trailer. Lijkt alsof Warner al alle kritiek op hun films overal humor in gaat steken. Ook teveel monsters... wat een tegenvallende trailer.

Robbepost

Avatar

Ik vind het er ook wel goed uitzien. Wel een overkill aan monsters/wezens hoewel me dat bij Jacksons versie niet echt stoorden.

Decepticon

Avatar

Gave trailer man, gave monsters, wat een brute schreeuw van Kong en volgens mij is Kong wel iets groter dan 30 meter.
De humor ging imo wel, tot op het laatst, die laatste grap werkte totaal niet, John C. Really?
Ook mooie posters.

haertel

Avatar

Wat een heerlijke trailer! Kan niet wachten tot de film uit komt, hoop op een lekkere lange zit van 130 minuten met veel actie, spektakel en humor. De cast is uitstekend! Actievolle avonturen film met humor, wat wil je nog meer.

Ed Crane

Avatar

@Banned:

Helemaal mee eens wat betreft die humor. Heel geforceerd. Maar zo moet dat tegenwoordig, anders komen er klachten van simpletons dat de film te duister is en zichzelf veels te serieus neemt.

Filmgast2.0

Avatar

Vooralsnog vind ik alleen Kong en de goede cast hoopgevend. Het aantal monsters, de geforceerde humor en enkele verhaallijn elementen die in de trailer duidelijk worden, kunnen mij nog niet echt warm maken.

benjamin

Avatar

Ben ook niet zo hard onder de indruk van deze trailer en net als bij anderen waren de niet zo geslaagde pogingen tot humor en misschien wat overdaad aan monsters de boosdoeners.

Chris23

Avatar

De sfeer in de teaser was veel beter.

ferryb86

Avatar

wow uitstekende trailer, lekker vermaak lijkt mij dit.

Rich Art

Avatar

Hoe groot is Kong nou werkelijk? In de header boven aan het bericht lijkt hij namelijk weer kleiner dan op de onderste poster. Als ik hierbij even de grote van de mensen vergelijk met de helikopter... Ik hoop op de laatste. Hoe groter, hoe beter en hoe meer deze versie op zijn eigen benen kan staan in vergelijking met de Jackson variant. Plus dat deze veel meer wegheeft van de originele Kong uit '33.

Ed Crane

Avatar

Hij nog het meeste weg van de Kong uit '76.

Roeltje

Avatar

Ik vind het er best wel spannend, episch en cool uitzien. Maar dat is alleen gebaseerd op de visuals. Het zou best een slechte film kunnen zijn dit.

Headzz76

Avatar

ja topper!!!!

McGraig

Avatar

Ai.... wel een te gekke trailer. Maar we zijn tegenwoordig zoveel gewend met CGI dat het wel meer moet worden dan alleen heel veel monsters; dat heb je na een trailer wel gezien. Goede karakterontwikkeling, goed script met originele vondsten en meer dan alleen een CGI finale met een hoop verwoesting. Het zal me benieuwen of het gaat lukken. De versie van Peter Jackson was wat dat betreft uitstekend maar het lijkt alsof dit iets totaal anders wordt. Zeker omdat het in een serie moet passen.

ridjieddo

Avatar

Die eerste poster is trouwens ziekelijk wreed.

Steve-O

Avatar

Ziet er vet uit hoor. Vooral Kong zelf.

De toon is wat oneven maar dat zal in de film wel prima zijn denk ik.

Begrijp alleen niet waarom ze niet de kans hebben gegrepen om een paar scenes met IMAX te filmen... De monsters zijn echt gi-gan-tisch, een beter format dan IMAX is daar niet voor lol

jaime91

Avatar

Vind het ook ontzettend tegenvallen. De comedy vind ik niet op zijn plaats. Als ik deze naast de Peter Jackson film leg, spreekt me de serieuze toon van Jackson's film veel meer aan. Daarnaast wordt ik ook niet bang van deze Kong, ik heb recent nog eens de Jackson film gezien en daar vind ik Kong nog steeds zeer indrukwekkend. Misschien komt het omdat hij rechtop staat en omdat ik de CGI niet zo indrukwekkend vind.

Ik baal hier best van, want deze film stond hoog op mijn lijstje. Net als Kong Vs Godzilla. Ik ga de film nog steeds wel zien, maar mijn verwachtingen zijn wel sterk gezakt. En Godzilla vond ik ook al zo teleurstellend. Jammer.

Ang3l

Avatar

Ik word meer enthousiast over de namen dan over de trailer. Vooral John Goodman (altijd goed), maar ook Tom Hiddleston, Brie Larson, en John C. Reilly. Ik vind ze alleen stuk voor stuk niete cht passen bij een, wat lijkt, pulp film. Dus hopelijk een zeer goede sterk geacteerde remake van een pulp film als eindresultaat.

Frietgezicht

Avatar

@ ridjieddo ,ja echt prachtig die 1ste poster. Geeft zo'n classic gevoel.

Trailer vind ik helemaal top. Ik wil geen een heerlijke vermakelijke popcorn avonturen-film zoals de laatste 2 uur van de vorige Kong waren. Ziet er beter uit dan die laatste Godzilla.

23VDV23

Avatar

Het moment dat je weer eens miljoenen in computergegenereerde beesten steekt, maar die niet geloofwaardiger worden dan- en soms zelfs onderdoen voor die uit de vrijwel identieke film van 10 jaar geleden. Welcome to Hollywood.

*azijnzeikenmodus uit: hopelijk slepen ze er nog een leuke popcornfilm uit. Dan ga ik hem wel kijken met een paar biertjes.

worship Mothra

Avatar

Zou een van die monsters uitgroeien tot Rodan? Verder wel redelijke trailer.

Gigan72

Avatar

Als het goed is gaan we Rodan, Mothra, en King Ghidorah zien in Godzilla 2
Dus Rodan kan ook op skull island leven net als Mothra.

Steve-O

Avatar

Waar komen die geruchten van die monsters in Godzilla 2 vandaan dan?

Gigan72

Avatar

Het staat op de Godzilla2 web site
http://www.godzilla2-movie.com/
En staat ook op imdb en het heeft ook op filmtotaal gestaan

Petyr Baelish

Avatar

Het personage van John C. Reilly doet denken aan een cartoon karakter. Ik vraag mij af waarom hij in deze film zit. Jammer, want normaal gesproken vind ik hem echt geweldig.

NieuwsFilm

meest populair