Gerucht: Darkseid en Green Lantern duiken op in 'Justice League'

Gerucht: Darkseid en Green Lantern duiken op in 'Justice League'

De supervillain zou te zien zijn in de proloog.

Over een jaar draait Zack Snyders derde film in het DC Extended Universe in de bioscopen. Na Man of Steel (2013) en Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) is het de team-up film Justice League die draait. Naast de reeds onthulde helden zien we in die film ook enkele grote nieuwe personages. Volgens TheWrap vermoedelijk ook Green Lantern.

Tevens is de DC-supervillain Darkseid te zien. Volgens TheWrap duikt hij op in de proloog van de film. Zijn personage zou duidelijk aanwezig zijn in Justice League. In de proloog wordt de 'New God' geintroduceerd terwijl oude Amazonians, Atlanteans en pre-historische mensen hem vechtend van de aarde sturen.

In de droomscène in Dawn of Justice wordt het personage, welke op zoek is naar de 'Anti-Life Equation' al geteast, dus zijn komst is Justice League mag geen enorme verrassing genoemd worden.


The Wrap geeft tevens aan dat een lid van de Green Lantern Corps te zien is in een sleutelscène. Het is niet bekend welke Lantern dit zal zijn. De bekendste zijn Hal Jordan en John Stewart, maar er zijn er velen. Iets dat de flop Green Lantern uit 2011 al duidelijk maakte.

In tegenstelling tot de andere Justice League-leden is er nog geen acteur aangetrokken voor de voornaamste Green Lantern. Deze zal ook een eigen film krijgen, namelijk Green Lantern Corps in 2020. Justice League staat gepland voor 16 november 2017.

NieuwsFilm

meest populair