John Cleese mogelijk wel en Catwoman niet in DC-filmuniversum

John Cleese mogelijk wel en Catwoman niet in DC-filmuniversum

Opnieuw wat geruchten rond het DCEU.

Het DC Extended Universe is omringd met geruchten en ook nu zijn er weer twee opgedoken. De eerste gaat over de Britse routinier en Monty Python en A Fish Called Wanda-ster John Cleese en de tweede behelst het bekende Batman-personage Catwoman.

John Cleese


De website Comic Book Movie heeft opgemerkt dat zowel DC Films-fotograaf Clay Enos als het UK Twitter-account van Batman v Superman: Dawn of Justice plots Cleese zijn gaan volgen. Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat de Brit ook daadwerkelijk in een DC Extended Universe te zien is, maar dergelijke situaties bewezen eerder dat Joe Manganiello de rol zou gaan spelen van Deathstroke en de onder tussen alweer vertrokken Rick Famuyiwa werd aangetrokken voor de regie van The Flash.

Bekijk de afbeelding
Catwoman

Wat betreft Catwoman kan gezegd worden dat dit personage in ieder geval niet is opgenomen in het script voor Ben Afflecks The Batman. Volgens journalist Erik Davis zou Sienna Miller (Live by Night, G.I. Joe: The Rise of Cobra) hebben aangegeven dat zij graag Catwoman speelt in de Batman-solofilm. Het personage, voor het laatst te zien in The Dark Knight Rises (2012), zou echter niet in het script zitten:



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair