Kevin Feige: 'X-Men' in Marvel Cinematic Universe? Onmogelijk!

Kevin Feige: 'X-Men' in Marvel Cinematic Universe? Onmogelijk!

Voorlopig geen Wolverine of Doctor Doom in het MCU.

Het mag duidelijk zijn dat Marvel Studios een stuk effectievere Marvel-films oplevert dat de andere studio's die rechten bezitten van Marvel-personages. Sony Pictures zag zichzelf zelfs al genoodzaakt om samen te gaan werken met Marvel Studios. De kans dat 20th Century Fox en Marvel Studios bondgenoot worden, acht studiobaas Kevin Feige voorlopig vrij klein.

"Het is een onmogelijkheid in dit stadium," aldus Feige tegenover Variety. "We hebben genoeg films om ons mee bezig te houden komende eeuwen." Ondanks dat recent duidelijk werd dat Fox en Marvel Studios personages hebben geruild, lijkt een samenwerking voorlopig dus niet op de agenda te staan.

En dat is op zich niet raar. 20th Century Fox incasseerde met X-Men: Apocalypse (2016) en zeker Fantastic Four (2015) tegenvallende prestaties, maar heeft met Deadpool een verfrissende nieuwe insteek gevonden en kan waarschijnlijk weer een tijdje voort met de X-Men personages. Wat de studio met Fantastic Four wil, is echter onduidelijk. Producent/schrijver Simon Kinberg heeft nog steeds hoop op een tweede deel.

Ondanks dat Marvel Studios vast graag aan de slag gaat met een personage als Wolverine, lijken zij voor nu mogelijk meer interesse te hebben in een Fantastic Four-personage als Doctor Doom. Deze speelt in de comic Infinity War namelijk een belangrijke rol.



NieuwsFilm

meest populair