20th Century Fox plant twee nieuwe Marvel-films

20th Century Fox plant twee nieuwe Marvel-films

Kingsman: The Golden Circle uitgesteld.

20th Century Fox heeft data onthuld voor twee nieuwe Marvel-films. De titels zijn helaas nog niet bekend. De eerste moet verschijnen op 2 november 2018 en de tweede op 14 februari 2019. Overigens is de datum 6 oktober 2017 voor een Marvel-film geschrapt.

De nieuwe data zouden zomaar voor de projecten Deadpool 2 en The New Mutants bestemd kunnen zijn. De productie van de opvolger van Deadpool wordt begin volgend jaar gestart door de onlangs aangetrokken regisseur David Leitch (John Wick). The New Mutants is al enige tijd in ontwikkeling onder aansturing van The Fault in Our Stars-regisseur Josh Boone.

Voor The New Mutants verscheen toevallig (of niet) een video met storyboard-animaties op ComingSoon.et. De beelden onthullen dat Demon Bear de voornaamste slechterik zou moeten worden. Volgens bronnen van Comingsoon zou de film een "Stephen King meets John Hughes"-achtige horrorfilm moeten worden en afstand nemen van de sci-fi elementen van de huidige X-Men films. Een superhelden Stranger Things?

Er zijn een aantal acteurs op het oog, namelijk Maisie Williams (Game of Thrones) als Wolfsbane, Anya Taylor-Joy (The Witch) als Magik en Nat Wolff (The Fault in Our Stars) als Cannonball. Check de beelden hieronder:



Fox heeft ook onthuld dat Kingsman: The Golden Circle de laatst genoemde datum, 6 oktober 2017, heeft ingenomen. De vervolgfilm van Matthew Vaughn stond eerder gepland voor 16 juni 2017.



NieuwsFilm

meest populair