'Now You See Me'-regisseur Louis Leterrier maakt fantasiefilm 'Commander Alexander'

'Now You See Me'-regisseur Louis Leterrier maakt fantasiefilm 'Commander Alexander'

Een man ontdekt dat de fantasiewereld die hij als kind creëerde geruïneerd is.

De Franse filmmaker Louis Leterrier, wiens oeuvre uit titels als The Transporter, The Incredible Hulk, Clash of the Titans en Now You See Me bestaat, heeft zijn nieuwste regieklus gevonden. Eerder dit jaar kwam zijn The Brothers Grimsby uit, deze gaat hij opvolgen met de fantasie avonturenfilm Commander Alexander.

Het plot draait om een volwassen man die onbedoeld naar de fantasiewereld reist die hij als kind creëerde. Hij komt er echter achter dat alles in het verderf gestort is. De man zal moeten vechten voor de wereld waar hij ooit van hield. Tijdens zijn onderneming ontdekt de man dat je nooit te oud bent om je dromen te volgen.

Het verhaal is bedacht door de Amerikaanse schrijver/illustrator Dallas Clayton. Voornamelijk werkt hij aan kinderboeken. Commander Alexander moet echter materiaal gaan bevatten voor volwassenen. De fantasie avonturenfilm is niet de enige titel waar Leterrier bij betrokken is, momenteel werkt hij ook nauw met 20th Century Fox om The Fireman van schrijver Joe Hill (zoon van Stephen King) te verfilmen.



NieuwsFilm

meest populair