David Ayer maakt DC-film 'Gotham City Sirens'

David Ayer maakt DC-film 'Gotham City Sirens'

En het vervolg op Suicide Squad, en de spin-off rond Deadshot zijn nog in de maak.

Na alle kritiek op Suicide Squad lag het niet helemaal in lijn der verwachtingen, maar toch gaat het gebeuren. Regisseur David Ayer heeft volgens The Hollywood Reporter getekend om een Gotham City Sirens-film te regisseren, met hoofdrol voor Margot Robbie's Harley Quinn. Tegelijk kijkt men nog altijd naar de mogelijkheid om Will Smiths Deadshot een eigen film te geven.

Het project rond Harley Quinn is al sinds het moment dat Warner de eerste versie van Squad zag in de maak. Het plan is om een film rond enkel vrouwelijke DC Comics-personages te maken. Als de titel een indicatie mag zijn, zullen we in de film vermoedelijk nieuwe versies van Catwoman en Poison Ivy te zien krijgen.

Het script wordt geschreven door Geneva Robertson-Dworet, wiens meest recente projecten - Tomb Raider en Sherlock Holmes 3 - nog in de bioscopen moeten draaien. Er is nog geen releasedatum voor deze nieuwe DC-film, maar volgens THR wordt het project zo snel mogelijk ontwikkeld.

Ergens tussendoor wordt ook nog een vervolg op Suicide Squad ontwikkeld, evenals een spin-off voor Deadshot. Hoe vergevorderd deze plannen zijn is niet zeker. Volgens THR is er voor de film rond Quinn gekozen omdat het personage een van de meest geprezen elementen uit Squad was.

De eerstvolgende DC-film die uit gaat komen is Wonder Woman, en draait vanaf 1 juni 2017 in de bioscopen. Volgend jaar november komt ook nog Zack Snyders Justice League uit in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair