Titels monsterfilms 'Pacific Rim 2' en 'Godzilla 2' onthuld

Titels monsterfilms 'Pacific Rim 2' en 'Godzilla 2' onthuld

De films verschijnen in 2018 en 2019.

Legendary Pictures blijft zich focussen op allerlei monsterfilm-producties. Uiteraard werken ze aan een groots Godzilla/Kong-filmuniversum en hebben ze ook nog de Kaiju uit de Pacific Rim-wereld om uit te diepen. Voor twee van de films zijn nu nieuwe titels onthuld.

King of Monsters


Als eerste de titel voor de opvolger van Gareth Edwards' Godzilla uit 2014. Het tweede deel krijgt namelijk de titel Godzilla: King of Monsters. De titel heeft veel weg van de Amerikaanse titel voor de eerste Japanse Godzilla-film uit 1956. Deze heette Godzilla, King of the Monsters! De regie van de op 22 maart 2019 te verschijnen film wordt geregisseerd door Krampus-kopman Michael Dougherty.

Uprising

De titel van het vervolg op Guillermo del Toro's Pacific Rim leek al bekend. Geruime tijd terug werd de titel Pacific Rim: Maelstrom toegekend aan de sequel. Nu heeft Legendary Pictures bekendgemaakt dat de film Pacific Rim: Uprising gaat heten. De film van Steven S. DeKnight en met onder meer John Boyega en Scott Eastwood staat gepland voor 23 februari 2018.

In 2017 verschijnt in het Godzilla/Kong-filmuniversum Kong: Skull Island en voor 2020 staat Godzilla vs. Kong gepland.

NieuwsFilm

meest populair