Algemeen

Gavin O'Connor neemt 'Father Daughter Time' van Matt Damon over

Oorspronkelijk zou het een regiedebuut van de acteur worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 10:32 in Algemeen
Al een lange periode is Matt Damon op zoek naar een verhaal om naar het witte doek te brengen. Zijn oog viel eerst op Manchester by the Sea, maar scenarist Kenneth Lonergan was zelf al bereid om de regie voor zijn rekening te nemen. Damon nam afstand en kwam toen bij Father Daughter Time terecht, welke de subtitel A Tale of Armed Robbery and Eskimo Kisses draagt. Ook deze heeft hij moeten afslaan, maar nu is er dan een man aangenomen om plaats te nemen in de regiestoel: Gavin O'Connor.

In 2016 kwam zijn The Accountant nog uit, waarin Ben Affleck een hoofdrol speelt. Ook is O'Connor verantwoordelijk voor titels zoals Pride and Glory, Warrior en Jane Got a Gun. Niet lang geleden werd er eveneens bekendgemaakt dat hij aan een reboot van The Green Hornet werkt, nadat de versie met Seth Rogen en Jay Chou gemixte tot negatieve reacties ontving.

Details over Father Daughter Time zijn schaars. Het scenario is geschreven door Matthew Aldrich (Cleaner) en werd anno 2011 door Warner Bros. gekocht. Acteurs zijn nog niet in beeld. Father Daughter Time wordt een misdaaddrama dat het verhaal vertelt van een vader die samen met zijn dochter op de vlucht is voor de politie. Ze zijn verantwoordelijk voor een reeks misdaden, verspreid over drie Amerikaanse staten.

Pearl Street Films - opgericht door Damon en Affleck - fungeert naast Warner Bros. ook als producent. Het is nog een grote vraag wanneer men de film uit wil brengen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair