Grote Avenger en Guardian bevestigd voor 'Avengers: Infinity War'

En keert ook Liv Tylers Betty Ross terug?

Vele tientallen bekende en nog niet onthulde Marvel-personages zullen te zien zijn in het volgend jaar te verschijnen Avengers: Infinity War. Nu zijn er twee grote helden uit de eerdere films bevestigd voor Anthony en Joe Russo's grootse superheldenfilm: Spider-Man en Gamora.

Spider-Man


Van het personage van Tom Holland was nog niet zeker of hij te zien zou zijn in de film. In gesprek met de Italiaanse Vogue bevestigde hij zijn aanwezigheid. Volgens de vertaling zegt hij: "Het waren zij die Marvel overtuigden (Downey en Evans)... De producenten wilden er zeker van zijn dat ik de juiste persoon ben, voordat ze me drie films in vier jaar tijd toevertrouwden, waaronder Avengers: Infinity War." Dit betekent dus dat Holland na Captain America: Civil War en Spider-Man: Homecoming ook te zien zal zijn in de derde Avengers-film. Daarna verschijnt hij minimaal in de tweede Spider-Man film, te verschijnen in juli 2019.

Gamora

Een tweede bevestiging is Gamora, het personage van Zoe Saldana. Ze was al te zien in Guardians of the Galaxy uit 2014 en is ook te zien in het snel te verschijnen tweede deel, Guardians of the Galaxy Vol. 2. Ze sprak met MTV News over het script: "Ik weet niet wanneer ze het me laten lezen. Ik bedoel, ik kijk er niet naar uit om weer per keer vijf uur in de groene make-up gezet te worden, maar iedere keer als ik eindelijk op de set verschijn dan voel ik me zo gelukkig en blij om er te zijn."

Betty Ross?

Ook zou een rol weggelegd zijn voor Liv Tyler, de actrice die in The Incredible Hulk (2008) de rol speelde van Bruce Banners oogappeltje Betty Ross, tevens dochter van William Hurts Thaddeus "Thunderbolt" Ross. De laatste dook nog op in Civil War.

Opnamestart Infinity War én Ant-Man 2

De opnames voor Infinity War, waarbij Guardians-regisseur James Gunn zou fungeren als producent, zouden volgende maand moeten starten in Atlanta en op den duur verplaatsen naar onder meer Schotland. In juni zouden de opnames voor de 2018-titel Ant-Man and the Wasp van start gaan, ook in Atlanta. Deze wordt geregisseerd door Peyton Reed, met rollen voor onder meer Paul Rudd en Evangeline Lilly.

Ant-Man and the Wasp staat gepland voor 18 juli 2018. Vlak daarvoor verschijnt Infinity War, op 3 mei 2018.

NieuwsFilm

meest populair