Algemeen

Grote Avenger en Guardian bevestigd voor 'Avengers: Infinity War'

En keert ook Liv Tylers Betty Ross terug?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:14 in Algemeen
Vele tientallen bekende en nog niet onthulde Marvel-personages zullen te zien zijn in het volgend jaar te verschijnen Avengers: Infinity War. Nu zijn er twee grote helden uit de eerdere films bevestigd voor Anthony en Joe Russo's grootse superheldenfilm: Spider-Man en Gamora.

Spider-Man

Van het personage van Tom Holland was nog niet zeker of hij te zien zou zijn in de film. In gesprek met de Italiaanse Vogue bevestigde hij zijn aanwezigheid. Volgens de vertaling zegt hij: "Het waren zij die Marvel overtuigden (Downey en Evans)... De producenten wilden er zeker van zijn dat ik de juiste persoon ben, voordat ze me drie films in vier jaar tijd toevertrouwden, waaronder Avengers: Infinity War." Dit betekent dus dat Holland na Captain America: Civil War en Spider-Man: Homecoming ook te zien zal zijn in de derde Avengers-film. Daarna verschijnt hij minimaal in de tweede Spider-Man film, te verschijnen in juli 2019.

Gamora

Een tweede bevestiging is Gamora, het personage van Zoe Saldana. Ze was al te zien in Guardians of the Galaxy uit 2014 en is ook te zien in het snel te verschijnen tweede deel, Guardians of the Galaxy Vol. 2. Ze sprak met MTV News over het script: "Ik weet niet wanneer ze het me laten lezen. Ik bedoel, ik kijk er niet naar uit om weer per keer vijf uur in de groene make-up gezet te worden, maar iedere keer als ik eindelijk op de set verschijn dan voel ik me zo gelukkig en blij om er te zijn."

Betty Ross?

Ook zou een rol weggelegd zijn voor Liv Tyler, de actrice die in The Incredible Hulk (2008) de rol speelde van Bruce Banners oogappeltje Betty Ross, tevens dochter van William Hurts Thaddeus "Thunderbolt" Ross. De laatste dook nog op in Civil War.

Opnamestart Infinity War én Ant-Man 2

De opnames voor Infinity War, waarbij Guardians-regisseur James Gunn zou fungeren als producent, zouden volgende maand moeten starten in Atlanta en op den duur verplaatsen naar onder meer Schotland. In juni zouden de opnames voor de 2018-titel Ant-Man and the Wasp van start gaan, ook in Atlanta. Deze wordt geregisseerd door Peyton Reed, met rollen voor onder meer Paul Rudd en Evangeline Lilly.

Ant-Man and the Wasp staat gepland voor 18 juli 2018. Vlak daarvoor verschijnt Infinity War, op 3 mei 2018.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Die verrekte Banner. Hij heeft al lopen keelhockyen met Black Widow en wellicht dat hij nu weer overstapt naar Betty Ross!

Mav Damian

Avatar

Ik denk dat dit geen verrassing was dat Spider-Man er gaat inkomen in 3de Avenger film.

dakai-world

Avatar

Eerlijk is eerlijk, Marvel is wel een guilty pleasure voor mij. Het is een serie waarin elk jaar weer een paar afleveringen van uitkomen. Lekker naar de bios een bak popcorn en een kwestie van ouderwets vermaak. Ik verwacht ook geen hoogstaand verhaal, maar ik hoop toch wel dat ze de lans kunnen doorbreken en iets gewaagder durven te zijn wat betreft storytelling. Het zijn per slot van rekening de broers die ook achter Winter Soldier zaten, wat mij betreft de beste film is tot nu toe uit Marvel-stal, iig betreft storytelling. Maar aan de andere kant, doen ze dat niet, blijft het gewoon popcorn vermaak. Het probleem daarbij is, voor hoe lang gaat dat nu leuk blijven?

Scheerzeep

Avatar

Ik ben vooral benieuwd hoe ze omgaan met AL die extra helden. Persoonlijk vond ik het in Civil War al misgaan...

MisterMarvel

Avatar

Wel tof dat ze Betty Ross terug halen. Door General Ross al in Civil War terug te zien zie je toch dat ze the Hulk film tussen de rest willen zetten. Die voelde daarvoor altijd een beetje als een halfbroer die er net niet bij hoorde. Grotendeels omdat de meeste acteurs later niet meer meededen of terug kwamen.

Leuk dat ze dat nu recht zetten. Geeft hoop voor een RED HULK.

Iedereen heeft vaak commentaar over het aantal helden per film. Bij Spiderman 3 pakte het inderdaad niet goed uit maar ik vond persoonlijk dat er in Civil War veel te weining meededen. Het WAR gedeelte kwam daardoor niet echt over.

Dat ze er in INFINITY WAR dus een hoop gebruiken is dus wat mij betreft alleen een pluspunt. Nu maar hopen dat de broers ook de ballen hebben om er een aantal te laten sneuvelen ;)

Sunspot

Avatar

Zou wel leuk zijn om Liv Tyler weer te zien al Betty Ross :)

Ice

Avatar

Ik denk dat veel superhelden in een oorlogssetting niet overkill hoeft te zijn. Kan juist supergaaf zijn. Je moet echter niet elke held een verhaallijn proberen te geven in een film die maar 3/4 uur duurt. Dat wordt namelijk altijd teveel, wat ten koste gaat van de hoofdverhaallijn. De kunst is om iedereen bij elkaar te laten komen of te laten verschijnen op een moment dat het past in het verhaal. Nou, waar beter dan op het 'slagveld' zou ik zeggen. Onderhand heb je van elk karakter wel een stand-alone film gezien, dus in Infinity War hoeven ze alleen maar in beeld te komen met hun karakteristieke move/one-liner in een mooi in beeld gebrachte vechtarena en hoppa, iedereen springt uit zijn stoel van opwinding. Fan service? Ja. Vet? Zeker!

Master Of Films

Avatar

Nee maar Spider-Man in Infinity War. Wie had dat ooit gedacht dat Spider-Man mee gaat doen in Infinity War. Straks vertellen jullie mij dat Thor ook mee gaat doen in Infinity War. :P

SuPa

Avatar

Dit had ik nou echt niet verwacht!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair