Dvd's week 3: Sausage Party, Absolutely Fabulous & meer

Dvd's week 3: Sausage Party, Absolutely Fabulous & meer

Welke titels liggen er vanaf deze week in de schappen?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Sausage Party (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Tiernan, Conrad Vernon | Cast: Alistair Abell, Iris Apatow, Stephanie Beard, Michael Cera

Voedsel in de supermarkt droomt ervan om gekocht te worden. Eenmaal in het keukenkastje en op het aanrecht blijkt dat ze een vreselijk lot te wachten staat: ze worden klaargemaakt om vervolgens opgegeten te worden.

Lees de recensie van Sausage Party geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Sausage Party.

Free State of Jones (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, Mahershalalhashbaz Ali, Keri Russell

Free State of Jones is een film die zich afspeelt ten tijde van de Amerikaanse burgeroorlog, waarin Newton Knight uit Jones County uit het leger stapt en samen met enkele gelijkgestemde soldaten een nieuwe staat opricht: de Free State of Jones.

Lees de recensie van Free State of Jones geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Free State of Jones.

Equals (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drake Doremus | Cast: Nicholas Hoult, Vernetta Lopez, Scott Lawrence, Kate Lyn Sheil

In Equals zien we een toekomstige maatschappij die The Collective wordt genoemd. De mensen hebben in die tijd niet langer emoties. Een van hen, Silas (Hoult), krijgt SOS ("Switched-On-Syndrome"), een ziekte die ervoor zorgt dat mensen depressief, gevoelig en angstig worden en liefde ervaren. Ondanks dat hij naar The Den, een plek waar mensen met de ziekte naar toe gaan om te sterven, moet, realiseert hij zich dat er iemand anders is die weet wat hij doormaakt.

Lees de recensie van Equals geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Equals.

Absolutely Fabulous: The Movie (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mandie Fletcher | Cast: Lulu, Gwendoline Christie, Jennifer Saunders, Joanna Lumley

In de film doen Edina en Patsy nog steeds niets anders dan drinken, shoppen en uitgaan in het rijkeluisgedeelte van Londen. Wanneer ze de schuld krijgen van een incident tijdens een decadent feestje, komen ze in de schijnwerpers te staan en worden ze continu lastiggevallen door paparazzi. Ze vluchten naar de Côte d'Azur en bedenken een plan om hun zorgeloze leventjes zo snel mogelijk weer op te kunnen pakken.

Lees de recensie van Absolutely Fabulous: The Movie geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Absolutely Fabulous: The Movie.

American Hero (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Love | Cast: Stephen Dorff, Eddie Griffin, Bill Billions, Jonathan Billions

Melvin is een onwillige 'superheld' met telekinetische krachten. Deze zet hij aanvankelijk enkel in om te voorzien in zijn criminele behoeftes en zijn alcohol- en drugsverslaving. Na een bijna-doodervaring besluit Melvin zijn leven te beteren en zijn krachten te gebruiken om misdaad te bestrijden. Dit doet hij met behulp van zijn beste vriend Lucille, gespeeld door Eddie Griffin. Bekijk de trailer van American Hero.

Life on the Line (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Hackl | Cast: John Travolta, Kate Bosworth, Devon Sawa, Gil Bellows

Beau is een Texaanse hoogspanningsmonteur. Hij voelt zich schuldig vanwege de dood van z'n broer en heeft zich sindsdien ontfermd over z'n wees geworden nichtje Bailey. Wanneer er een dodelijke storm losbarst en Bailey's vriendje bij Beau's crew blijkt te zitten, lijkt het alsof de geschiedenis zich herhaalt. Bekijk de trailer van Life on the Line.

In a Valley of Violence (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ti West | Cast: Ethan Hawke, John Travolta, Taissa Farmiga, James Ransone

Een mysterieuze zwerver genaamd Paul en zijn hond Abbie zoeken zich een weg door de barre Mexicaanse woestijn. In een poging hun reis te verkorten lopen ze door een vallei, waar ze aankomen in het vergeten stadje Denton. Dat staat lokaal bekend als 'vallei van geweld'. Het ooit zo populaire mijnstadje is nu verlaten en wordt gecontroleerd door een groep misdadigers. Al snel ontstaan er spanningen tussen Paul en Gilly, de zoon van de lokale sheriff van de stad en escaleert het geweld. Bekijk de trailer van In a Valley of Violence.

The Windmill Massacre (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Jongerius | Cast: Patrick Baladi, Ben Batt, Charlotte Beaumont, Fiona Hampton

Het Australische meisje Jennifer belandt in Amsterdam. Samen met een stel rondtoerende toeristen bezoekt ze de meeste beroemde molens in de omgeving. Als hun bus op een afgelegen plek stilvalt, zoeken ze onderdak in een leegstaande loods naast een toch duistere molen. Bekijk de trailer van The Windmill Massacre.

Death Race 2050 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: G.J. Echternkamp | Cast: Manu Bennett, Malcolm McDowell, Marci Miller, Burt Grinstead

In 2050 wordt Amerika aangestuurd door een gewelddadige overheid geleid door The Chairman. De massa is gehersenspoeld door gewelddadige virtual-reality entertainment. Het grote jaarlijkse evenement is de Death Race. Een groep gewelddadige racers neemt het tegen elkaar op in een race waarbij ze schaamteloos mensen mogen overrijden voor punten. Uiteraard rijden ze elkaar ook graag van de weg. Bekijk de trailer van Death Race 2050.

Rettet Raffi! (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arend Agthe | Cast: Nicolaus von der Recke, Sophie Lindenberg, Henriette Heinze, Claes Bang

Een jongetje is op zoek naar zijn hamster die hij van zijn vader gekregen heeft... Bekijk de trailer van Rettet Raffi!.

Echo Effect (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Carraway | Cast: Michael Jai White, Max Ryan, Steve Austin, Ian Short

Nadat hij leert dat zijn broer vermoord is tijdens een missie, besluit Webster op zoek te gaan naar de daders. Daarbij komt hij er al snel achter dat er een samenzwering gaande is binnen de Amerikaanse regering, waar zijn broer het slachtoffer van werd. Bekijk de trailer van Echo Effect.

Kajaki (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Katis | Cast: David Elliot, Mark Stanley, Scott Kyle, Benjamin O'Mahony

Kajaki Dam, 2006. Een groep joge Britse soldaten ontdekt een onverwachte, angstaanjagende vijand. Een opgedroogde rivier, volgelegd met mijnen. Elke stap kost je mogelijk het leven. Bekijk de trailer van Kajaki.

River (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jamie M. Dagg | Cast: Rossif Sutherland, Douangmany Soliphanh, Sara Botsford, Ted Atherton

In het zuiden van Laos moet een Amerikaanse vrijwilliger op de vlucht als hij een jonge vrouw redt van verkrachting. Bekijk de trailer van River.

Killing Salazar (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Keoni Waxman | Cast: Steven Seagal, Luke Goss, Georges St. Pierre, Darren E. Scott

Een eliteteam van de DEA krijgt de opdracht een gevaarlijke drugsbaron te beschermen. Al snel wordt het hotel waarin ze verblijven aangevallen en moeten ze vechten voor hun leven. Bekijk de trailer van Killing Salazar.

Fake (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Acda | Cast: Warre Borgmans, Kitty Courbois, Nasrdin Dchar, Tim Haars

Maya is net klaar met haar studie kunstgeschiedenis en archeologie. Ondanks dat haar homoseksuele vriend Erik haar continu waarschuwt, valt ze altijd voor onbetrouwbare types. Haar laatste verovering is David, met wie ze naar Zuid-Amerika gaat om cocaïne te smokkelen. Dat gaat maar net goed en dus wil ze haar leven beteren. Ze begint een B&B met als eerste gast Aziz, die een eeuwenoud Mozaïek wil stelen op een kunstbeurs. De vonken slaan over en de vraag doet zich op, of ze met hem mee moet gaan... Bekijk de trailer van Fake.

NieuwsFilm

meest populair