Gerucht: 'Wonder Woman' is twijfelachtig en onsamenhangend

Gerucht: 'Wonder Woman' is twijfelachtig en onsamenhangend

Of wordt DC opnieuw gebasht?

Met de director's cut van Batman v Superman: Dawn of Justice stelden Warner Bros. en regisseur Zack Snyder heel wat teleurgestelde liefhebbers een stuk meer tevreden. Warner bleek echter niet heel veel te hebben geleerd, aangezien niet veel later de opvolger Suicide Squad flink onder vuur kwam te liggen. De eerstvolgende DC-film is Wonder Woman en opnieuw is er een weinig hoopgevend bericht online verschenen.

Ondanks dat de bron nooit is onthuld/bevestigd, verscheen er in augustus 2016 al een open brief online van een verontruste oud-medewerker van Warner Bros. Daarin gaf de schrijver aan dat de film "de volgende puinhoop" zou zijn. Nu is het Schmoes Know dat bericht dat het niet best is gesteld met de film van regisseur Patty Jenkins:

"Iemand binnen onze community heeft informatie ontvangen dat mijn hart brak, aangezien ik er veel vertrouwen in heb dat Woman Woman erg gaaf gaat worden. Maar ik hoorde van dezelfde persoon die zei dat BvS stinkt dat Wonder Woman stinkt... De persoon die ik sprak zei 'ik ben erg teleurgesteld in wat ik zag en het lijkt erop dat de film dezelfde problemen heeft. De film is erg twijfelachtig, heeft geen verhaal en is erg onsamenhangend."

Bovenstaande werd gezegd door iemand van Schmoes Know in onderstaande video, rond 1.41:30:


Uiteraard kan dit gerucht de prullenbak in als blijkt dat Wonder Woman, uiteraard weer met Gal Gadot in de titelrol, goed uitpakt. Vooralsnog worden de trailers voor de film goed ontvangen.

Wat denk jij? Is bovenstaande onzin? Wordt de financieel prima presterende DC-franchise gebasht? Of zit er waarheid in? Uiteraard lastige vragen om te beantwoorden zonder de film te hebben gezien... Wonder Woman verschijnt op 1 juni in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair