'Avengers: Infinity War' bezoekt vele werelden

'Avengers: Infinity War' bezoekt vele werelden

En Karen Gillan bevestigt haar rol in de films.

Sinds Iron Man in 2008 verscheen, bouwt het Marvel filmuniversum naar een tweetal films toe: Avengers: Infinity War en het nog titelloze vervolg. Tegenover ComicBook.com vertelde productieontwerper Charles Wood over de films en hintte hij naar wat we mogen verwachten van Joe en Anthony Russo.

"Elke pagina van het script die je leest, verrast je, blaast je weg en maakt je doodsbang voor wat je leest," begon Wood. Die angst komt voort uit wat hij en zijn team moeten realiseren in de films. De omgevingen waar de personages zich zullen bevinden wisselen erg af en het blijkt dat de films behoorlijk wat werelden gaan bezoeken. "Er zijn veel, veel, veel nieuwe werelden om te ontdekken in deze films".

In Infinity War onthult zich kosmische dreiging Thanos (Josh Brolin) zich voor het eerst aan de Avengers, die al snel de hulp krijgen van de Guardians of the Galaxy in hun epische strijd met de schurk. Daar komt ook Nebula van actrice Karen Gillan aan te pas, want zij bevestigde tegen de BBC in de film te spelen. "Ik heb een kleine rol in beide films," aldus de actrice. Haar personage bleek in Guardians of the Galaxy de adoptiedochter van Thanos te zijn.

Het zal nog even duren voordat er concrete informatie over Infinity War naar buiten gebracht wordt. De opnames zijn pas net begonnen en de release staat pas voor mei 2018 gepland.



NieuwsFilm

meest populair