Emotionele Johnny Depp bedankt fans voor steun

Emotionele Johnny Depp bedankt fans voor steun

Woensdagavond bedankte Depp zijn trouwe fans, die hem steunden tijdens zijn vechtscheiding met actrice Amber Heard, nadat hij een People's Choice award won.

Johnny Depp (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Alice Through the Looking Glass) won woensdag de "Favoriete Filmicoon Award" tijdens de People's Choice Awards in Los Angeles. Tijdens zijn speech sprak hij zichtbaar geëmotioneerd over de steun die hij heeft mogen ontvangen de afgelopen tijd. De 53-jarige Hollywood-acteur scheidde vorig jaar van zijn toenmalige vrouw en tevens actrice Amber Heard (The Danish Girl, Machete Kills).

Depp sprak dankbaar over zijn loyale fans op het podium van de Amerikaanse awardshow: "Ik ben hier voor mijn fans. De mensen die in goede en slechte tijden aan mijn zij stonden en me vertrouwden. Jullie hebben echt geen idee hoe dankbaar ik jullie ben."

Vorige week werd het scheidingsverzoek van Depp en Heard officieel ingewilligd door de rechtbank, waarmee de twee niet langer meer in de echt verbonden zijn met elkaar. Na een juridisch getouwtrek van meer dan een half jaar, is de strijd hopelijk tot een eind gekomen. Heard beschuldigde Depp er onder andere publiekelijk van dat hij haar mishandeld zou hebben.

Depp vervolgde zijn bedankspeech met: "Het betekent veel voor mij dat ik hier vanavond weer mag staan om jullie te bedanken. Jullie geloof in mij heeft me diep geraakt, evenals jullie beterschapswensen richting mijn familie en mijzelf."

Amber Heard zal dit jaar onder andere te zien zijn als Mera, de konigin van Atlantis, in DC's Justice League. Depp verschijnt dit jaar onder andere in Murder on the Orient Express, én hij zal voor de vijfde keer te zien zijn als de doldwaze en rum slurpende piraat Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Hieronder de teaser van die laatste prent.



NieuwsFilm

meest populair