'The Batman' verliest regisseur Ben Affleck

'The Batman' verliest regisseur Ben Affleck

Een nieuwe kandidaat staat mogelijk al klaar.

Ben Affleck ziet af van de regie van The Batman. Dit heeft Affleck onthuld tegenover Variety. De acteur die al te zien was in Batman v Superman: Dawn of Justice en kort in Suicide Squad zal wel aanblijven als titelpersonage en producent. Tegenover Variety legde hij een verklaring af.

[i]"Er zijn zekere personages die een speciale plek innemen in de harten van miljoenen. Het spelen van deze rol vraagt om concentratie, passie en het allerbeste optreden dat ik kan geven. Het is duidelijk geworden dat ik niet beiden kan doen op het juiste niveau. Samen met de studio heb ik besloten om een regisseur te vinden die een samenwerking aangaat om deze grootschalige film te maken. Ik zit er nog steeds in, maar we zijn op dit moment op zoek naar een regisseur. Ik blijf extreem betrokken bij dit project en kijk uit om deze tot leven te wekken voor de vele fans over de hele wereld.

Er was een toevoeging van Warner Bros. Pictures: "Warner Bros. steunt Ben Afllecks besluit volledig en blijft toegewijd om samen met hem te werken aan de Batman-solofilm."

Volgens Variety hebben Affleck en Warner Bros. al een shortlist en volgens de betrouwbare website hebben zij vernomen dat onder meer War for the Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves op de lijst staat.

Het script voor The Batman is geschreven Affleck and Geoff Johns, al is er nog geen verschijningsdatum bekend. In de film zijn naar verwachting Joe Mangianello (Slade Wilson / Deathstroke), Jeremy Irons (Alfred) en J.K. Simmons (Commissioner Gordon) te zien. Aan het einde van dit jaar is Affleck overigens al als Batman te zien in Zack Snyders Justice League.

NieuwsFilm

meest populair