Petitie online: Zack Snyder voor regie 'The Batman'

Petitie online: Zack Snyder voor regie 'The Batman'

Of toch maar niet?

Het valt moeilijk te ontkennen dat Warner Bros. de nodige problemen tegenkomt om het grootse DC Extended Universe te continueren. Dit werd afgelopen dagen bevestigd door de berichten dat het script van The Flash compleet wordt herschreven en dat The Batman regisseur Ben Affleck verloor. Voor de laatste film heeft iemand dé oplossing gevonden.

Er is op Change.org een petitie gestart om steun te vinden in de suggestie om The Batman te laten regisseren door Batman v Superman: Dawn of Justice-regisseur Zack Snyder. Deze petitie is gestart door Jennifer Huneycutt van ScreenGeek.net. Zij vindt het niet meer dan logisch dat Snyder de klus kaart, aangezien hij al een record aantal comics en graphic novels heeft verfilmd. Ook zou zijn betrokkenheid ervoor zorgen dat er meer consistentie en continuïteit blijft binnen het DCEU.

Andere kandidaten voor de regie zouden volgens verschillende media Matt Ross (Captain Fantastic), Gavin O'Connor (The Accountant), Denis Villeneuve (Blade Runner 2049) en George Miller (Mad Max: Fury Road) zijn. War for the Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves zou hoog bovenaan het lijstje van Warner Bros. staan.

De petitie heeft op het moment van schrijven zo'n 2.200 stemmen. Waarschijnlijk zijn er heel wat DC-fans die hun twijfels hebben bij de naam Snyder. Van de regisseur zien we eind dit jaar Justice League. Volgens de berichten zou dit een (behoorlijk) andere film worden dan Batman v Superman. Ga jij de petitie ondertekenen?



NieuwsFilm

meest populair