Laurence Fishburne over weigeren 'Justice League'

Laurence Fishburne over weigeren 'Justice League'

Marvel maakt gehakt van ze, aldus Fishburne.

In Batman v Superman: Dawn of Justice speelde Laurence Fishburne nog de rol van Perry White, de hoofdredacteur van de krant The Daily Planet in de stad Metropolis en daarmee baas van onder meer Clark Kent (Henry Cavill) en Lois Lane (Amy Adams). Toch keert hij niet terug in de opvolger Justice League. En met opzet, aangezien hij een aanbod weigerde.

"Ze hebben me gevraagd om een dag langs te komen, maar het lukte agendatechnisch niet. En echt waar, waarom heb je een krantenman nodig voor Justice League? Je wilt The Flash zien. Je wilt Aquaman zien. Je wilt Wonder Woman zien. Je wilt de Lantern zien. We hebben 35 jaar gewacht om deze personages op het witte doek te zien. Wat zijn ze daar aan het doen? Marvel maakt gehakt van ze. Dit is de comic book-nerd in mij, die een collectie comics heeft. Al mijn hele leven wacht ik erop om deze mensen op het scherm te zien," aldus de acteur tegenover LA Times.

Enerzijds laat Fishburne dus weten dat het ene dagje dus even niet uitkwam. Ergens toch wat bijzonder. Anderzijds lijkt hij erg kritisch op de makers... Maar druk zal hij het ongetwijfeld druk hebben. Zo zagen we Fishburne onlangs nog in Passengers en op dit moment is hij te zien in John Wick: Chapter 2.

Wat betreft het aantal personages heeft Zack Snyders Justice League niet te klagen. De film zit bomvol bekende én nieuwe gezichten.



NieuwsFilm

meest populair