Gerucht: Ben Affleck wil helemaal stoppen met Batman

Gerucht: Ben Affleck wil helemaal stoppen met Batman

Moet Warner Bros. gaan recasten?

Onlangs werd bekend dat Ben Affleck toch niet The Batman gaat regisseren. Nu is er het gerucht dat hij helemaal wil stoppen met het DC-personage. Dit bericht werd de wereld in geslingerd tijdens Collider Movie Talk.

Volgens een van de aanwezige reporters hebben maar liefst drie van zijn bronnen aangegeven dat Affleck wil stoppen met de rol als Bruce Wayne a.k.a. The Dark Knight. Volgens de bronnen zouden er op dit moment gesprekken plaatsvinden tussen Affleck en de studio, waarbij het onderwerp is hoe Affleck uit The Batman kan stappen. Mocht er geen overeenkomst bereikt worden, dan zou The Batman sowieso zijn laatste film zijn waarin Affleck te zien is als de duistere DC-held.

Overigens trekt de reporter het bericht voorlopig zelf nog in twijfel. Mocht het gerucht wel kloppen, dan raakt het DC Extended Universe verder in de problemen en zal Warner Bros. op zoek moeten naar een vervanger. Recasting is iets waar het DC Extended Universe nog geen last van heeft gehad.

De regie lijkt ondertussen wel te zijn belegd bij Matt Reeves, regisseur van Let Me In en het nog te verschijnen War for the planet op the Apes. Affleck was al als Batman te zien in Batman v Superman: Dawn of Justice, kort in Suicide Squad en binnenkort in Justice League.



NieuwsFilm

meest populair