'John Wick'-regisseur wil Bond-film maken

Hij vindt het tijd voor een complete vernieuwing.

De toekomst van de Bond-franchise lijkt enigszins onzeker op dit moment. Regisseur Chad Stahelski, die ons John Wick en het vervolg bracht, denkt echter dat er nog genoeg mee te doen valt. Hij wil dolgraag zijn stijl naar de franchise brengen.

Tegenover Movie Web vertelde hij het volgende. "Ik heb interesse in projecten waarin je een wereld kan scheppen. Terug te springen in een wereld waar iemand anders al lang aan heeft gewerkt klinkt eng. Maar als er een franchise zou zijn, waar ik moeite in zou willen steken, en het wil proberen, is het Bond. Dat vooral door de manier waarop het Bond-universum steeds opnieuw uitgevonden wordt en ik denk dat het daar nu ook tijd voor is, een nieuw perspectief. Bond is van compleet serieus naar heel grappig gegaan, naar emotioneel, naar serieus, van intern naar extern. Ik zou het graag willen proberen en zien of mijn gekke versie gemaakt kan worden. Maar dat is een erg grote droom."

Uiteraard heeft Stahelski gelijk: de Bond-franchise beweegt mee met de tijdsgeest. De harde, emotioneel kwetsbare James Bond van Daniel Craig lijkt na Spectre zijn beste tijd gehad te hebben en nu lijkt het tijd voor een nieuwe regisseur en nieuwe acteur. Wellicht dat Stahelski daar zijn visie op los kan laten.



NieuwsFilm

meest populair