Mel Gibson en Matt Reeves: meer nieuws over een eventuele samenwerking met DC

De een misschien wel, de ander hoogstwaarschijnlijk niet...

Een paar dagen geleden kregen we het gerucht te horen dat Mel Gibson misschien het vervolg zou gaan maken op Suicide Squad, al staat hier wel een groot vraagteken achter. In het verleden liet Gibson zich namelijk diverse keren negatief uit over de superheldenfilms van zowel DC als Marvel; zo zei hij eind 2016 dat het geweld in de films gewetenloos is, de kijkers daardoor minder om de personages geven en dat het 250 miljoen dollar budget besteed aan Batman vs Superman weggegooid geld was aangezien het een ''piece of shit'' was geworden.

Je zou hierdoor zeggen dat de kans dat de 61-jarige regisseur Suicide Squad 2 voor DC gaat maken uiterst klein is, maar volgens (schrijver) Justin Kroll van Variety is Gibson erg geïnteresseerd en dat met name dankzij de cast. Voor het sequel zullen hoogstwaarschijnlijk veel grote namen terugkeren, zoals Will Smith, Margot Robbie en Jared Leto. Zo zegt Kroll dat hij heeft gehoord dat als Gibson het vervolg wil maken hij ook zonder meer de regisseur ervan wordt.

Mel Gibson heeft laten weten al in contact te zijn geweest met Warner Bros, maar nog niks is bevestigd, al lijkt het voor de Gibson-fans wel langzaam maar zeker de goede kant op te gaan.

Ander DC nieuws: een paar dagen terug werd gemeld dat Matt Reeves de nieuwe regisseur van The Batman zou worden. Er zou zelfs een kans bestaan dat hij meerdere superhelden films voor zijn rekening zou nemen, maar dat lijkt nu toch niet waar te zijn. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat Matt Reeves zelf de onderhandeling met Warner Bros zou hebben verbroken en laatstgenoemden dus opnieuw op zoek moeten gaan naar een vervanger.

Het gerucht gaat dat Reeves te druk bezig is met de postproductie van zijn volgende film, War for the Planet of the Apes en zich daarom niet zou kunnen houden aan het gewenste schema van Warner Bros.



NieuwsFilm

meest populair