Meer duidelijkheid over Deadpool 2, New Mutants en vele andere X-Men films

Meer duidelijkheid over Deadpool 2, New Mutants en vele andere X-Men films

Er wordt ook gewerkt aan Supernova. En X-23, X-Flight en Exiles?

Volgende week verschijnt Logan in de bioscoop en dit is de enige tot op heden officieel vastgezette film in het X-Men universum. 20th Century Fox heeft namelijk nog geen verschijningsdata onthuld voor projecten als Deadpool 2, New Mutants, X-Men: Supernova en potentiële andere projecten. Simon Kinberg gaf een update aan meerdere sites.

Deadpool 2 & New Mutants


Het lijkt erop dat Deadpool 2 en New Mutants de eerste films zijn die een verschijningsdatum krijgen. In gesprek met Collider gaf producent Kinberg aan dat de films in 2018 op het doek moeten verschijnen:



Ondertussen heeft Russell Crowe aangegeven dat hij graag de rol van Cable zou willen spelen in Deadpool 2. Ook Pierce Brosnan wordt in verband gebracht met de rol.

Supernova & andere projecten

Onlangs werd duidelijk dat producent Kinberg de film X-Men: Supernova wil regisseren. In gesprek met Joblo.com geeft Kinberg aan dat dit nog helemaal niet zeker is. Wel geeft hij aan dat de film over het verhaal van Dark Phoenix moet gaan: "Het verhaal van Dark Phoenix is de grootste en in vele opzichten het meest epische saga van de X-Men comics, dus je kunt er geen B-plot van maken in een film." Iets dat uiteraard wel werd gedaan in X-Men: The Last Stand uit 2006 en dat Kinberg graag over wil doen. Acteur Nicholas Hoult heeft tegenover HeyUGuys aangegeven dat hij denkt terug te keren in Supernova, uiteraard als Beast.

Kenberg sprak ook met ComicBook en tegenover hen gaf de producent / schrijver aan dat er meer films in ontwikkeling zijn: "We hebben een idee waar alle bestaande personages naar toe gaan in de huidige films, zoals in Deadpool, New Mutants en de vaste X-Men films. Mogelijk zelfs X-23. En dan zijn er andere personages, zoals X-Flight, zoals Exiles. Er zijn veel personages om mee door te gaan. Maar voor nu zijn we net klaar met Wolverine en kunnen hopenlijk starten met New Mutants en uiteindelijk Gambit. En doorgaan met Deadpool."

NieuwsFilm

meest populair