Lizzy Caplan naast Michael Peña in sciencefictionthriller 'Extinction'

Over een buitenaardse invasie, geschreven door Eric Heisserer (Arrival).

Universal Pictures maakt vooruitgang met hun sciencefictionthriller Extinction. Een tijdje terug vernamen we dat Michael Peña (Collateral Beauty, CHIPS) de hoofdrol ging spelen in een verhaal over buitenaardse wezens en misschien robots. Nu is Lizzy Caplan (Now You See Me 2, tv-serie Masters of Sex) aan de cast toegevoegd als Peña's vrouw.

Het verhaal komt uit de geesten van Spenser Cohen en Brad Kane, maar Eric Heisserer (wiens scenario voor Arrival genomineerd werd met een Oscar) heeft hun werk opnieuw doorgenomen. We volgen een vader/fabrieksarbeider die geplaagd wordt door nachtmerries, waarin zijn familie aangevallen wordt. Wanneer een buitenaards ras Aarde binnenvalt, vastbesloten onze planeet te verwoesten, ontdekt hij een kracht in hem waarmee hij zijn familie kan beschermen.

Het klinkt misschien alledaags, maar kennelijk schuilt er meer achter dan we denken. De regie is in handen van Ben Young. Extinction is een project van ondernemingen zoals Good Universe (Don't Breathe) en Mandeville Films (The Negotiator).



NieuwsFilm

meest populair