Volgende 'X-Men'-film heet niet 'Supernova'

Volgende 'X-Men'-film heet niet 'Supernova'

In plaats daarvan koos men die titel om de aandacht af te leiden.

Gezien het succes van films als Deadpool en Logan is de toekomst van de X-Men-franchise zeker goed. Studio 20th Century Fox werkt op dit moment aan een vervolg op X-Men: Apocalypse, dat gemaakt wordt door Simon Kinberg. Hij vertelde nu tegenover Slashfilm over dat project. Zo blijkt dat de titel niet, zoals lang gedacht, Supernova wordt.

"Het heet niet Supernova. Een van de dingen die we doen, als we deze X-Men films maken, om heel eerlijk te zijn - bij elk van deze films, net als bij Star Wars gebeurt - is een nepnaam bedenken om mensen te verwarren, aldus Kinberg. "Hoe dan ook, wordt de naam niet Supernova. Dat was de codenaam. Er is nu een nieuwe codenaam. Wat ik je wel kan vertellen is dat we vroeg in ontwikkeling zitten en dat het iets specifieks is waar we al sinds de post-productie van Apocalypse over praten. Welk verhaal en hoe vernieuwend en radicaal dat kon zijn en hoe we het universum op een manier kunnen uitbreiden zoasl Logan en Deadpool dat hebben gedaan. En dat is waar we ons nu bevinden."

Of de naam nou nep is of niet, die verwijst natuurlijk wel naar Jean Grey (Sophie Turner) en haar Phoenix-krachten, waarnaar al gehint werd in X-Men: Apocalypse. Aangezien Turner getekend heeft voor dit vervolg, dat in de zomer opgenomen zou worden, lijkt dat zo gek nog niet. Kinberg zou de film wellicht regisseren en schrijft ook het scenario.



NieuwsFilm

meest populair