Marvel-actrice Evangeline Lilly over DC Comics

Marvel-actrice Evangeline Lilly over DC Comics

Erg positief was ze niet.

Het is bekend dat veel fans van Marvel en DC het maar niet met elkaar eens kunnen worden over welke van de twee studio's nu de beste films maakt. Op het internet halen de Marvel-fans DC flink onderuit en andersom. Het komt echter zelden voor dat een bekendheid zich er ook over uitlaat, maar zo nu en dan is er toch een uitzondering op de regel, zoals dat nu het geval is met Evangeline Lilly, die al te zien was in Ant-Man en zal terugkeren als Wasp in Ant-Man and The Wasp.

De actrice was laatst te zien op het Emerald City Comicon waar naar haar mening werd gevraagd over de verschillende superheldenfilms. Ze liet weten dat ze, eenmaal klaar met de serie Lost, erover gedacht had een punt te zetten achter haar acteercarrière. Datzelfde dacht ze opnieuw na The Hobbit, totdat ze werd gecontacteerd om deel uit te maken van het Marvel-universum.

''Edgar Wright belde me op. De enige Marel-film die ik had gezien was Iron Man en ik wist niet eens dat die film afkomstig was van Marvel. Ik wist alleen dat ik niet deel wilde uitmaken van een stomme superheldenfilm. Maar Marvel is heel anders. Ik bedoel, wie cast Paul Rudd als superheld? Niemand. Dus ik dacht, ik moet me toch echt eens wat meer gaan interesseren in hun werk en toen kwam ik erachter dat ze toch echt heel veel gaafs maken! Ik weet niet hoe het kon gebeuren dat ik deze coole superhelden die zich niet altijd zo serieus nemen zo lang heb gemist''.

Ze gaf erna een voorbeeld van wie exact het tegenovergestelde doet van Marvel en dus de verkeerde instelling heeft: ''DC-films''. Het is trouwens niet de eerste keer dat een superheld van Marvel uithaalt naar DC; zo ook Anthony Mackie (die Falcon speelt) een jaar geleden. Gedurende een interview vroeg Mackie aan de reporter wat de laatste goede DC-film was die hij had gezien. Toen de reporter Man of Steel antwoordde zei Mackie: ''Dan denk ik dat je beter geen films meer moet analyseren. Zeg in ieder geval niet dat Civil War goed was. Want als jij zegt dat het goed is dan betekent het juist dat het waardeloos is, want ik weet nu dus dat je een slechte smaak hebt''.



NieuwsFilm

meest populair