'Deadpool'-acteur T.J. Miller in 'Underwater' naast Kristen Stewart

Onderzeese onderzoekers krijgen met een aardbeving te maken.

Grappenmaker T.J. Miller (Deadpool, Office Christmas Party, tv-serie Silicon Valley) zal hoogstwaarschijnlijk in Underwater te zien zijn, een actiethriller van 20th Century Fox. Dat meldt The Hollywood Reporter, de acteur voert momenteel slotonderhandelingen om zich bij hoofdrolspeelster Kristen Stewart te vergezellen.

Het scenario van Brian Duffield (Jane Got a Gun) en Adam Cozad (The Legend of Tarzan) draait om een groep van zes wetenschappers die op de bodem van de oceaan hun praktijk uitvoeren. Hier komt ongelukkigerwijs een eind aan wanneer een aardbeving toeslaat en het pand in slechte staat raakt. Het zestal zal een gevaarlijke en lange reis moeten afleggen als ze hun levens willen redden.

The Signal-regisseur William Eubank staat aan het roer van de actiethriller, welke geproduceerd wordt door Chernin Entertainment (War for the Planet of the Apes). Wellicht horen we binnenkort meer over de vier acteurs die de andere personages leven moeten geven, aangezien de opnames deze maand van start gaan in New Orleans.



NieuwsFilm

meest populair