Rebecca Ferguson verdrinkt in twee nieuwe clips 'Life'

Rebecca Ferguson verdrinkt in twee nieuwe clips 'Life'

De sciencefictionthriller met Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal komt volgende week uit.

Vanaf volgende week kunnen we de nieuwste film van Daniel Espinosa in de bioscoop zien: sciencefictionthriller Life. Daarin treffen we acteurs aan zoals Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal en Rebecca Ferguson. Om mensen lekker te maken en anderen die twijfelen over te halen naar deze film te komen, heeft Columbia Pictures twee nieuwe clips uitgebracht.

Het gaat om een spannende en een rustige. In de eerste zien we hoe het karakter van Ferguson verdrinkt, terwijl Gyllenhaal haar tracht te redden. Life draait om zes bemanningsleden in een ruimtestation. Ze staan op het punt de belangrijkste ontdekking in de menselijke geschiedenis te maken: het eerste bewijs vinden dat buitenaards leven op Mars bestond. Terwijl ze bezig zijn met hun onderzoek, wekken ze met hun werkwijze iets tot leven dat zeer intelligent en gevaarlijk is.

Save


Malfunction

Espinosa werkte voorheen met Reynolds aan Safe House en bracht twee jaar geleden Child 44 uit. Het verhaal van Life komt uit dezelfde geesten van de mannen die aan Deadpool en Zombieland werkten. Vanaf volgende week donderdag draait de film in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair