Benedict Cumberbatch grijpt hoofdrol in 'How to Stop Time'-boekverfilming

Benedict Cumberbatch grijpt hoofdrol in 'How to Stop Time'-boekverfilming

Over een geschiedenisleraar die ouder is dan vier eeuwen.

Diverse websites berichten dat The Imitation Game-acteur Benedict Cumberbatch een nieuw project op het oog heeft om te maken en in te spelen. Er wordt gemeld dat hij het boek How to Stop Time van Matt Haig gaat produceren middels zijn onderneming SunnyMarch. Daarbij wordt hij geholpen door Studiocanal.

Haig's schrijfwerk wordt pas later dit jaar in juli uitgebracht door Cannongate. De schrijver, die vooral bekend staat om zijn kinderboeken, richt met zijn nieuwste werk op volwassenen. In de hoofdrol treffen we Tom Hazard aan, een veertiger met een zeldzame aandoening: hij is ouder dan vier eeuwen. Wanneer het verhaal begint, dat ook wel beschreven wordt als een liefdesverhaal dat in diverse tijdsperiodes en op verschillende continenten afspeelt, houdt Hazard zich gedeisd als een geschiedenisleraar.

Studiocanal neemt de kosten voor diens rekening. Ook zullen ze How to Stop Time in diverse landen uitbrengen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. Fans van Cumberbatch konden de acteur vorig jaar in Doctor Strange zien, een rol die hij opnieuw zal invullen voor Thor: Ragnarök en Avengers: Infinity War.



NieuwsFilm

meest populair