Nieuwe liefde voor Elizabeth Olsen

De gelukkige is zanger/songwriter Robbie Arnett.

Actrice Elizabeth Olsen, o.a. bekend van films als Godzilla en Avengers: Age of Ultron, brengt haar hemelse dagen door met een nieuwe vriend. Dat meldt E! Online. Ze is samen met Robbie Arnett op foto vastgelegd toen ze knus door New York wandelde. Arnett is als muzikant lid van de onafhankelijke popgroep Milo Greene, actief sinds 2010.

Een bron vertelt over de romance: "Ze hebben een exclusieve relatie en Lizzie is heel erg opgewonden door hem. Dat verdient ze ook. Het is echter erg nieuw, maar het ziet ernaar uit dat ze elkaar al heel erg leuk vinden." De ingewijde onthulde eveneens dat de 28-jarige schone haar nieuwe liefde in februari ontmoette toen ze op vakantie was in Mexico.

Haar langste relatie kwam vermoedelijk in september 2012 tot stand, toen ze met Logan-acteur Boyd Holbrook uitging. Ze werkten aan de film Very Good Girls en raakten verloofd in maart 2014. Hier plaatsten ze zelf een punt achter begin 2015. Sindsdien werd de Oldboy-ster aan diverse beroemdheden gekoppeld, waaronder Marvel-collega's Chris Evans en Tom Hiddleston.



NieuwsFilm

meest populair