POLL: Zet 'Justice League' het DC-filmuniversum echt op de kaart?

POLL: Zet 'Justice League' het DC-filmuniversum echt op de kaart?

En hoe waardeer jij de spectaculaire trailer?

Gisteren verscheen de eerste officiële trailer voor de DC-film Justice League. Eén ding werd compleet helder: het wordt een behoorlijk duistere chaos, waarbij de superhelden het opnemen tegen in ieder geval de Parademons, het leger van de superschurk Darkseid. De vraag die uiteraard meteen gesteld kan worden: geven deze beelden het vertrouwen dat het helemaal goed gaat komen met het DC-filmuniversum?

Als eerste maar even een blik op de trailer zelf. Alle superhelden kregen flink wat screentime, maar van de grote schurk was nog weinig te zien. Ook lijkt het erop dat er wat meer humor in de film komt; al is de hand van Zack Snyder duidelijk zichtbaar. Check hieronder eerst nog even de trailer, met daarna vraag één!



De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

Na de redelijk tot zwakke ontvangst van Man of Steel (2013), Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Suicide Squad (2016) is het nu aan Wonder Woman en zeker Justice League om meer te overtuigen. Uiteraard speelt de ontvangst onder de critici niet altijd een bepalende rol in het financiële succes, maar ook het publiek was afgelopen jaar behoorlijk verdeeld over het DC Extended Universe. Er zal dus iets moeten gebeuren.

Na de overtuigende beelden uit Wonder Woman debuteerde gisteren dus de trailer voor Justice League, met heel veel superheldengeweld; uiteraard uitgevoerd door Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), The Flash (Ezra Miller) en Aquaman (Jason Momoa). Van Superman (Henry Cavill) zagen we nog geen beelden. Uiteraard zien het er allemaal bijzonder flitsend uit en beloven we heel wat stevige CGI-actiescènes te krijgen. Maar is dit ook voldoende om het DC-filmuniversum definitief op de kaart te zetten?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair