Humor

Avengers analyseren 'Justice League'-trailer

En Deadpool prankt Spider-Man.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 19:16 in Humor
Afgelopen weekend was het smullen voor de liefhebbers van superheldenfilms. Ten eerste werd de eerste trailer van de grootse DC-film Justice League ingeleid en vervolgens gelanceerd en daarna verschenen de eerste posters van Spider-Man: Homecoming online. Uiteraard gingen de creatievelingen ermee aan de slag.

Deadpool prankt Spider-Man

Op één van de posters van Jon Watts' Spider-Man: Homecoming zien we Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man in alle rust een tukkie doen, met op de achtergrond de Skyline van New York en de Avengers Tower. Waarschijnlijk mede gedreven door de koptelefoon van Spidey paste een fan de poster aan tot een teaserposter voor Deadpool 2. Hieronder eerst de originele en daarna de aangepaste poster, door BossLogic:
Avengers analyseren 'Justice League'-trailer

En dan de analyse van de Avengers van de chaotische trailer voor Justice League. YouTuber DrMachakil zag zijn kans schoon en schotelde de trailer voor aan de helden uit de "concurrerende" superheldenfranchise. Met beelden uit voornamelijk Age of Ultron bekijken de Avengers de trailer en achteraf praten ze nog even na. Captain America heeft het antwoord.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Hahaha, dat iemand de tijd ervoor neemt... Aardig in elkaar gezet!

nieuwslaatste nieuws

meest populair