Avengers analyseren 'Justice League'-trailer

Avengers analyseren 'Justice League'-trailer

En Deadpool prankt Spider-Man.

Afgelopen weekend was het smullen voor de liefhebbers van superheldenfilms. Ten eerste werd de eerste trailer van de grootse DC-film Justice League ingeleid en vervolgens gelanceerd en daarna verschenen de eerste posters van Spider-Man: Homecoming online. Uiteraard gingen de creatievelingen ermee aan de slag.

Deadpool prankt Spider-Man


Op één van de posters van Jon Watts' Spider-Man: Homecoming zien we Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man in alle rust een tukkie doen, met op de achtergrond de Skyline van New York en de Avengers Tower. Waarschijnlijk mede gedreven door de koptelefoon van Spidey paste een fan de poster aan tot een teaserposter voor Deadpool 2. Hieronder eerst de originele en daarna de aangepaste poster, door BossLogic:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Avengers analyseren 'Justice League'-trailer

En dan de analyse van de Avengers van de chaotische trailer voor Justice League. YouTuber DrMachakil zag zijn kans schoon en schotelde de trailer voor aan de helden uit de "concurrerende" superheldenfranchise. Met beelden uit voornamelijk Age of Ultron bekijken de Avengers de trailer en achteraf praten ze nog even na. Captain America heeft het antwoord.



NieuwsFilm

meest populair