Geoff Johns: DCEU heeft ziel, humor en actie nodig

Geoff Johns: DCEU heeft ziel, humor en actie nodig

En komt er een vervolg op Wonder Woman?

Sinds de lancering, is er flink wat kritiek geweest op het DC filmuniversum. Geoff Johns, die nu eindverantwoordelijke is voor het universum, vertelde tijdens het WonderCon panel wat de films volgens hem nodig hebben. Johns invloed zal al bij Wonder Woman merkbaar zijn, een film waar hij overigens ook iets over te vertellen had bij het panel.

Eerst echter wat er volgens hem nodig is voor de franchise. Geoff Johns denkt dat de DC-films "hart, humor en heldendaden" nodig hebben. Tijdens het panel ging hij niet alleen in op Wonder Woman, maar ook andere films, waaronder Justice League en Aquaman. Dat er humor in de films moet zitten, was een beeld dat al naar voren kwam in de trailers voor Justice League.

De invloed van Johns is echter voor het eerst te zien in Wonder Woman. Daarmee spelen DC Comics en filmstudio Warner Bros. in op de kritiek van fans en critici, die de duistere en serieuze toon van Batman v Superman en Suicide Squad niet altijd even geslaagd vonden.

Tot slot vertelde Johns nog over Gal Gadots superheldin, dat het niet zeker is of ze meer films krijgt. Dat hangt vermoedelijk af van de ontvangst van de film en de financiële prestaties. In elk geval weten we van regisseur Patty Jenkins dat ze plannen genoeg heeft.



NieuwsFilm

meest populair