Schwarzenegger niet in 'The Expendables 4' zonder Stallone

Schwarzenegger niet in 'The Expendables 4' zonder Stallone

Hij verwacht meer van het vierde deel.

Arnold Schwarzenegger heeft tegenover Entertainment Weekly verklaard dat hij niet in The Expendables 4 verschijnt als Sylvester Stallone niet meedoet. Van Stallone werd recent bekend dat hij niet meer betrokken is bij het derde vervolg op zijn origineel uit 2010.

"Er is geen Expendables zonder Sly. Ik zou die film nooit zonder hem doen," aldus Schwarzenegger die als het personage Trench te zien was in alle drie de delen. In The Expendables 2 (2012) en The Expendables 3 (2014) was zijn rol aanzienlijk groter.

Schwarzenegger weet overigens nog zeer weinig over het vierde deel. "Ik heb geen script gezien. Ik weet niet eens of er een script is. Ze willen echter al in augustus gaan starten, zoals gebruikelijk."

Overigens betekent de betrokkenheid van Sly nog geen definitieve terugkeer van Schwarzenegger: "Weet je, ik vond de eerste en tweede geweldig. Maar de derde, ik vind dat mijn aandeel slecht geschreven was. En het pakte niet goed uit in die film, als je het aan mij vraagt. Misschien dachten anderen er anders over. Maar ik denk dat ik geen toegevoegde waarde had in die film. Ik vind de franchise geweldig overigens. The Expendables is spectaculair. Sly heeft goede ideeën en ik denk dat als ze een echt goed script schrijven waarin mijn rol duidelijk geplaatst is, dat ik het dan doe. Zo niet, dan doe ik het niet."

Vooralsnog staat The Expendables 4 gepland voor 2018 en het script zou in handen liggen van Gregory Poirier.

NieuwsFilm

meest populair