Algemeen

'Thor: Ragnarok' best bekeken Disney-trailer

Maar komt niet in de buurt van het absolute record.

door Jim Pedd om 14:47 in Algemeen
Gisteren werd de eerste trailer voor Taika Waititi's Thor: Ragnarok vrijgegeven. Dat blijkt niet bepaald een kleine lancering te zijn geweest voor Disney en Marvel. Naar schatting werd de trailer binnen de eerste vierentwintig uur maar liefst 136 miljoen keer bekeken. Dat is meer dan welke andere trailer dan ook voor Disney.

Andere goed bekeken trailers van Disney zijn onder meer voor Beauty and the Beast (127,6 miljoen keer bekeken), Star Wars: The Force Awakens (112 miljoen keer bekeken) en Captain America: Civil War (94 miljoen keer bekeken). Vermoedelijk zal ook dit nieuwe record ook niet lang blijven staan. Komend weekend wordt de eerste trailer voor Star Wars: The Last Jedi verwacht en die zal gezien de anticipatie ervan waarschijnlijk alle records breken.


De meest bekeken trailer binnen 24 uur is overigens niet van Disney of Marvel (of Lucasfilm). Dat was de eerste trailer voor Stephen King-verfilming It, die 197 miljoen keer bekeken werd in de eerste dag na release. Hieronder kan je die trailer nog eens bekijken.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gregbelgie

Avatar

eh thor is toch Marvel en ni disney? confused!

Arteron

Avatar

@Gregbelgie
ehh, Disney heeft Marvel toch over gekocht ;)

Scamander

Avatar

Blijf het bizar vinden waar ze die cijfers blijven halen. Geloof er zelf niet al te veel van, hoe leuk de trailer ook was.

Goku32

Avatar

Terecht want de Trailer van Thor is geweldig. En die van it ook dus terecht dat die zo veel worden bekeken. kan niet wachten op beiden films

Fantomex

Avatar

Awesome trailer.

Ed Crane

Avatar

@Scamander:
Dat komt doordat ze heel creatief met cijfers zijn.

jillover

Avatar

De oude 'It' was een heel degelijke film (nou ja, het eerste deel van het verhaal, want zoals veel Kings is het einde nogal een afknapper), en hoe goed deze trailer ook is... remakes vallen nogal dikwijls tegen. Het enthousiasme over de Thor-trailer begrijp ik niet... enkel het Hulk-moment is leuk, de rest is een rommelboel.

BobW

Avatar

"Vermoedelijk zal ook dit nieuwe record ook niet lang blijven staan. Komend weekend wordt de eerste trailer voor Star Wars: The Last Jedi verwacht en die zal gezien de anticipatie ervan waarschijnlijk alle records breken."

Ben ik nou de enige die een artikeltje afwacht of dit het geval is?

NieuwsFilm

meest populair