'Thor: Ragnarok' best bekeken Disney-trailer

'Thor: Ragnarok' best bekeken Disney-trailer

Maar komt niet in de buurt van het absolute record.

Gisteren werd de eerste trailer voor Taika Waititi's Thor: Ragnarok vrijgegeven. Dat blijkt niet bepaald een kleine lancering te zijn geweest voor Disney en Marvel. Naar schatting werd de trailer binnen de eerste vierentwintig uur maar liefst 136 miljoen keer bekeken. Dat is meer dan welke andere trailer dan ook voor Disney.

Andere goed bekeken trailers van Disney zijn onder meer voor Beauty and the Beast (127,6 miljoen keer bekeken), Star Wars: The Force Awakens (112 miljoen keer bekeken) en Captain America: Civil War (94 miljoen keer bekeken). Vermoedelijk zal ook dit nieuwe record ook niet lang blijven staan. Komend weekend wordt de eerste trailer voor Star Wars: The Last Jedi verwacht en die zal gezien de anticipatie ervan waarschijnlijk alle records breken.


De meest bekeken trailer binnen 24 uur is overigens niet van Disney of Marvel (of Lucasfilm). Dat was de eerste trailer voor Stephen King-verfilming It, die 197 miljoen keer bekeken werd in de eerste dag na release. Hieronder kan je die trailer nog eens bekijken.



NieuwsFilm

meest populair