Onverwachte terugkeer Howard the Duck in Marvel-films

Onverwachte terugkeer Howard the Duck in Marvel-films

Kevin Feige voorspelt nieuw optreden van de vreemde vogel.

Sinds gisteren draait Guardians of the Galaxy Vol. 2 in onder meer de Nederlandse bioscopen. Het tweede deel zal ongetwijfeld weer een hoop vreemde buitenaardse gezichten introduceren. Een van de meeste opvallende figuren in het eerste deel was Howard the Duck. Hij dook op in de after credit-scène. Volgens Kevin Feige keert Marvels Donald Duck op zeker terug in het Marvel-filmuniversum.

Tijdens een persconferentie in het kader van Vol. 2 zei de Marvel baas het volgende over het opvallende personage dat we in 1986 nog een eigen film kreeg: "Weet je, het grappige aan Howard is dat hij opduikt als je hem 't minst verwacht. Dus wie weet waar hij de volgende keer te zien is?"

Dat kan dus al zijn Vol. 2, maar er zijn nog meer kosmische avonturen onderweg met bijvoorbeeld het nog dit jaar te verschijnen Thor: Ragnarok en uiteraard het volgend jaar te verschijnen Avengers: Infinity War.

Lees uiteraard even de FilmTotaal Recensie met vier sterren) over Vol. 2. En hieronder de scène uit de eerste Guardians:



NieuwsFilm

meest populair