Gerucht: Rogue wordt hercast in 'X-Men: Dark Phoenix'

Gerucht: Rogue wordt hercast in 'X-Men: Dark Phoenix'

Ook het personage van Anna Paquin zou eraan moeten geloven.

Toen in het jaar 2000 de eerste X-Men-film uitkwam, vormde het personage Rogue (Anna Paquin) onze brug naar die mysterieuze Marvel-wereld. Sindsdien was het personage nog eens drie keer in de franchise te zien, al die keren gespeeld door Paquin, maar met een steeds kleinere rol. Nu lijkt het erop dat we met X-Men: Dark Phoenix weer een film met Rogue krijgen, maar ditmaal met een andere acteur.

De site Omega Underground heeft auditietapes gevonden voor de film, waaronder zich e rook een bevindt van de jonge Canadees-Amerikaanse Alexa Swinton. Zij doet auditie voor de rol van een personage met de naam Marie. De echte naam van Rogue is uiteraard Marie D'Ancanto in de comics en dus lijkt er een link te zijn.

Echt choquerend zou een hercasting van de rol ook niet zijn, gezien het feit dat we de afgelopen jaren in de First Class-trilogie al nieuwe versies van vrijwel alle X-Men te zien kregen. Vinden jullie het jammer dat Paquin, die naast X-Men, ook in X2, The Last Stand en in de Special Edition van Days of Future Past te zien was als Rogue, mogelijk nooit meer als het personage te zien zal zijn?

De volgende hoofdfilm in de X-Men franchise zou geregisseerd worden door producent en scenarioschrijver Simon Kinberg. Naar het schijnt draait deze erom dat de immens krachtige Jean Grey (Sophie Turner) doorslaat en is het aan de andere X-Men om haar duistere kant in te perken.



NieuwsFilm

meest populair