Algemeen

Setfoto 'Avengers: Infinity War' linkt aan 'Age of Ultron'

En zien we daar Rocket?

door Bram de Groot om 13:02 in Algemeen
Voor wie zich de tweede Avengers-film Age of Ultron nog kan herinneren weet dat in die film een scène zit waarin Chris Hemsworths Thor een visioen heeft. Tijdens de scène is een flits te zien van een bepaald beeld en deze is nu opgedoken op de set van Avengers: Infinity War van regisseurs Anthony en Joe Russo.

Het zou dus goed kunnen dat het visioen niets te maken heeft met de gebeurtenissen in het aanstaande Thor: Ragnarok, maar juist wel met de derde Avengers-film. Check de foto's hieronder, gevolgd door de clip uit Joss Whedons Age of Ultron.Overigens dook er online ook een andere foto op vanaf de set van Infinity War, en wel met Rocket uit Guardians of the Galaxy-films. Er is een levensgroot model te zien van het CG-personage van Bradley Cooper en Sean Gunn. De laatste was ook aanwezig op de set in Durham Cathedral. Deze omgeving kan uiteraard ook centraal staan voor een buitenaardse locatie. Over een jaar draait de film al een paar dagen in de bioscoop.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Thor heeft een visioen over alle Infinity Stones dus dat er een link is met Age Of Ultron is niet zo raar.
Uiteindelijk hebben alle MCU films een connectie met elkaar.
Nog maar 1 jaar wachten totdat deze film verschijnt. Dat word een lang jaar vrees ik :P

Ereptile

Avatar

We krijgen Spider-Man Homecoming, Thor: Ragnarok en nog heel wat andere geweldige films die niet van het MCU zijn. Zo'n lang jaar wordt het ook weer niet Smiley face

Tijd gaat trouwens best snel... Het is alweer Mei....

MisterMarvel

Avatar

Jaartje vliegt idd zo voorbij. Al duurt van oktober tot april wel vaak lang voor mn gevoel. Als MCU fan voelt een maand wachten soms al als jaren.....

Markie Marcolioooo

Avatar

Dat die visioenen van Thor niet persé hoeven te linken naar Ragnarok vind ik niet zo gek...het voelde meer dat hij nu opzoek gaat naar wat het betekend en dat Ragnarok zodoende op zijn pad komt, een intermezzo zo gezegd. Maar we gaan het zien!

NieuwsFilm

meest populair