Chris Pratt zou zichzelf morsdood eten

Chris Pratt zou zichzelf morsdood eten

Spierbundel Star-Lord blijkt nog steeds Star-Much aan zoetheid op te kunnen eten!

Deze vrijdag was Guardians of the Galaxy Vol. 2-superster Chris Pratt (Jurassic World, Passengers) te gast bij The Ellen DeGeneres Show om daar zijn nieuwe blockbusterfilm te promoten en zoals gebruikelijk bij Ellen, ook om een geinig spelletje te spelen.

De laatste jaren, eigenlijk sinds de release van Guardians of the Galaxy Vol. 1 in 2014, kennen we Pratt vooral als de extreem populaire acteur met een goddelijk gespierd lichaam, maar dat is ook wel eens anders geweest. De 37-jarige Hollywoodacteur is namelijk niet altijd zo goed in shape geweest en had vroeger zelfs een behoorlijke vetpens.

Toen Pratt gecast werd voor Zero Dark Thirty, moest hij zijn leven volledig omgooien. Vette hamburgers en frieten moesten worden vervangen door gezonde voeding als quinoasalade en spinaziesmoothies. Ook moest de voormalig kiloknaller de sportschool induiken om de nodige calorieën te kunnen verbranden en om spieren te kunnen kweken.

Nu Pratt de rol van het inmiddels zeer geliefde superheldenkarakter Star-Lord speelt in Marvel Cinematic Universe en ook zo nu en dan een dinosaurustrainer is, moet hij nog steeds een strak voedings- en trainingsregime volgen om er goed uit te blijven zien, maar daar blijkt de ooit zo dikke Pratt nog steeds een beetje moeite mee te hebben.

Pratts trainingen zijn natuurlijk ook intens zwaar en ondanks dat hij regelmatig poseert voor chips-, koek- en snoepmerken, mag hij die ongezonde producten zelf niet aanraken. Pratt vertelt hierover tegen talkshowhost DeGeneres: "Als ik aan mijn eigen lot overgelaten word, dan ben ik net een goudvis die per ongeluk van zijn baasje een hele pot met vissenvoer in zijn bak gegoten krijgt. De goudvis zou alles opeten en sterven. Zo ben ik ook! Ik heb geen rem."

De beelden van Pratts bezoek aan The Ellen DeGeneres Show kun je hier bekijken! Guardians of the Galaxy Vol.2 van schrijver-regisseur James Gunn draait nu in alle Nederlandse bioscopen! Hieronder nog een grappige clip uit dit kleurrijke intergalactische superheldenepos!



NieuwsFilm

meest populair