Optimisme en personages centraal in toekomst DCEU

Optimisme en personages centraal in toekomst DCEU

Allemaal dankzij het succes van Wonder Woman.

Met Wonder Woman heeft het DCEU eindelijk een echt kritisch en commercieel succes in handen. The Wrap kreeg DC-baas Geoff Johns te spreken over waarom die film succesvol is, en schreef over de koerscorrecties die achter de schermen plaatsvonden bij het gehele filmuniversum.

Eerst echter dat citaat van Johns. Hij zegt dat de films nu meer leunen op personages: "Kijk naar de essentie van het personage en maak de films leuk. Zorg ervoor dat de personages in basis personages met hart, humor, hoop, heldendom en optimisme zijn." Waarmee er dus vermoedelijk, zoals ook al in de trailer gehint werd, in Justice League ook afscheid van de duistere stijl van Batman v Superman genomen wordt.

The Wrap stelt dat Johns en collega Jon Berg aan het hoofd van het DCEU gesteld werden, nadat Suicide Squad en Batman v Superman kritisch neergesabeld werden. Zij hebben nu de leiding over het filmuniversum en moeten zorgen dat er een consistente toon en stijl zijn. Vermoedelijk heeft dat ook direct invloed op de huidige heropnames van Justice League, dat ook een stuk minder serieus moet zijn dan zijn voorganger.

Wonder Woman draait vanaf morgen in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair