'Spider-Man: Homecoming' beleeft straks betere opening dan 'The Amazing Spider-Man'

'Spider-Man: Homecoming' beleeft straks betere opening dan 'The Amazing Spider-Man'

En beter dan andere Marvel-films.

Spider-Man: Homecoming gaat over pak 'm beet drie weken in première. Dan zullen we zien of Tom Holland een complete film kan dragen. Het heeft er voorlopig alle schijn van, want Deadline meldt dat Homecoming op weg is naar een openingsweekend van 100 miljoen dollar.

Daarmee zou de Spidey-film van Jon Watts in de buurt komen van Sam Raimi's eerste Spider-Man-film, die met 114,8 miljoen dollar opende in de Verenigde Staten. Zeker is dat de film het beter gaat doen dan Marc Webbs eerste Amazing Spider-Man, want die haalde slechts 62 miljoen dollar op in de eerste dagen.

Met dit openingsweekend heeft Marvel wederom een prima start te pakken voor een soloreeks. Holland zou het bijvoorbeeld beter doen dan Doctor Strange (85 miljoen dollar) en Ant-Man (57 miljoen dollar). Gebaseerd op de prima opening, lijkt het erop dat die trilogie waar Holland het onlangs nog over had, er gewoon gaat komen.

In Spider-Man: Homecoming wil Peter Parker maar één ding: een Avenger worden. Maar Tony Stark (Robert Downey Jr.) ziet dat absoluut niet zitten en wil dat Peter zich richt op zijn opleiding. Maar dan is er ineens de mysterieuze schurk Vulture (Michael Keaton), voor Peter een perfecte kans om zichzelf te bewijzen...

Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair