Algemeen

'Spider-Man: Homecoming' beleeft straks betere opening dan 'The Amazing Spider-Man'

En beter dan andere Marvel-films.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:28 in Algemeen
Spider-Man: Homecoming gaat over pak 'm beet drie weken in première. Dan zullen we zien of Tom Holland een complete film kan dragen. Het heeft er voorlopig alle schijn van, want Deadline meldt dat Homecoming op weg is naar een openingsweekend van 100 miljoen dollar.

Daarmee zou de Spidey-film van Jon Watts in de buurt komen van Sam Raimi's eerste Spider-Man-film, die met 114,8 miljoen dollar opende in de Verenigde Staten. Zeker is dat de film het beter gaat doen dan Marc Webbs eerste Amazing Spider-Man, want die haalde slechts 62 miljoen dollar op in de eerste dagen.

Met dit openingsweekend heeft Marvel wederom een prima start te pakken voor een soloreeks. Holland zou het bijvoorbeeld beter doen dan Doctor Strange (85 miljoen dollar) en Ant-Man (57 miljoen dollar). Gebaseerd op de prima opening, lijkt het erop dat die trilogie waar Holland het onlangs nog over had, er gewoon gaat komen.

In Spider-Man: Homecoming wil Peter Parker maar één ding: een Avenger worden. Maar Tony Stark (Robert Downey Jr.) ziet dat absoluut niet zitten en wil dat Peter zich richt op zijn opleiding. Maar dan is er ineens de mysterieuze schurk Vulture (Michael Keaton), voor Peter een perfecte kans om zichzelf te bewijzen...

Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Renegade

Avatar

Ik wil deze wel zien

Master Of Films

Avatar

Tja. Het enige wat mij het meest lokt om deze film te gaan zien is The Batman of Birdman Michael Keaton, die weer de vogel gaat uithangen. Hij lijkt mij een goeie Marvel schurk, volgens de trailers dan. Marvel heeft in het verleden al eerder goeie acteurs niet volledig benut voor hun schurkenrol (bijvoorbeeld met Mads Mikkelsen en James Spader). Maar als het met Kurt, Robert, Daniel, Jeff, Ben en Tom toch kan.

Film en Eten

Avatar

De trailers hebben mij niet echt overtuigt van deze film. Persoonlijk vind ik deze spiderman te jong.

Sunspot

Avatar

Ben niet gehyped in ieder geval als spidey fan.

Ik vind overigens nog steeds Spiderman 2 (met Octopus) van Sam Raimi de beste Spidey film, zelfs 1 van de beste superhelden films.

Enigen die ik beter vind zijn 'Days of Future Pas' 'First Class' en misschien X2, gedeelde plaats.

Sunspot

Avatar

@Film en Eten

Yep ik ook, kan goed zijn, maar het komt allemaal ook over als een tienerfilm.

Ik wil gewoon een oudere Spiderman zien, in de 40 of zo. 1 met ervaring en wijsheid, dat wil ik een keer zien.

En wat me ook niet zint is hoeveel die Iron Man in de campagne wordt gepromoot, hoewel ik hoor dat hij niet echt veel screentime in de film heeft.

Maar ding is ook dat hij de mentor van Spiderman is, zint me gewoon niet, ik wil een Spiderman zien die alles zelf doet, jong of oud.

Ed Crane

Avatar

Ja lijkt me ook een saaie film.

ISIM

Avatar

Ik wil hem wel zien alleen ben ik bang dat ik de helft van de film al heb gezien. Ik heb nog nooit zoveel verschillende trailers en tv-spots gezien. De internationale trailers waren bijna compleet anders dan de Amerikaanse trailer.

Twijfel nog. Had hem toch liever tegen Venom of Garnage zien vechten. Vulture ziet mij er toch weer iets te iron man/ transformer achtig uit. Been there done that

Ereptile

Avatar

Marvel heeft in het verleden al eerder goeie acteurs niet volledig benut voor hun schurkenrol (bijvoorbeeld met Mads Mikkelsen en James Spader). Maar als het met Kurt, Robert, Daniel, Jeff, Ben en Tom toch kan.


Kurt Russel (Ego)
Robert Redfort (Alexander Pierce)
Daniel Brühl (Zemo)
Ben (???) wie?
Tom Hiddleston (Loki)

The Vulture vind ik juist interessanter nu met dat mechanische pak. En daarnaast krijgen we ook een andere Spidey villain te zien in een bijrol :) Ik hoop dat de film goed wordt.

Spider-Man 2 is ook nog steeds mijn favoriete Spider-Man film. Maar ik zou ook The Lizard eens goed uitgewerkt willen zien...

RoberPaulsen

Avatar

Wanneer beginnen ze dan met de volgende reboot, wordt wel weer een beetje tijd.

esteban

Avatar

Zeker enthousiast over deze. Ook al bliezen de trailers mij niet omver. Iets wat SM 2 & 3 en ASM 2 wél deden.


De jonge Tom Holland zie ik overigens als een énorm voordeel. Niet alleen ontbreken ze iemand van die leeftijd bij de Avengers qua afwisseling, zijn frisse inbreng is welkom en jeugdig enthousiasme kan leuke scenes met Stark opleveren. Een nieuwe dynamiek.

Eindelijk kunnen we Peter Parker ook effectief mee zien groeien van begin af aan. Zoals het hoort. Nuja, in de veronderstelling dat hij blijft.

benjamin

Avatar

Ereptile "Ben (???) wie?"
Ik vermoed Kingsley.

Frietgezicht

Avatar

Ik verwacht gewoon een simpele film. Humor,wat actie maar nooit bijzonder of verrassend.
Maar geen enkele Spider-Man film is erg goed en de meeste zelfs slecht tot matig.

Ed Crane

Avatar

Frietgezicht "Maar geen enkele Spider-Man film is erg goed en de meeste zelfs slecht tot matig."

Ja ik kan best begrijpen dat mensen Spider-Man 2 leuk en geslaagd vinden, maar dat het een soort meesterwerk zou zijn en één der beste superheldenfilms ooit, zo niet dé beste... dat begrijp ik eerlijk gezegd ook niet helemaal.

GreenHornet

Avatar

van mij mag deze film floppen, hoe eerder Sony volledig de rechten terug geeft aan Marvel.

Rderegt

Avatar

Juist een slecht idee om alles maar terug aan Marvel te geven. Want Marvel speelt het vaak te safe. Sony en Fox proberen wel wat risico's te nemen en dat resulteert vaak in betere films.

benjamin

Avatar

Rderegt "Sony en Fox proberen wel wat risico's te nemen en dat resulteert vaak in betere films."
Vaak betere films met meer risico bij Sony?

Frietgezicht

Avatar

@ Ed,idd, het is zeker geen slechte film en duidelijk de beste van allemaal met wat goede actie,wat humor en een best aardige badguy maar om nou te zeggen dat de film je raakt of vol scenes en dialogen zit die je bij blijven.
En weer de slecht gecaste Mary Jane die in gevaar komt aan het einde,zelfde trucje als in deel 1.

nieuwslaatste nieuws

meest populair