Algemeen

Enorme scène 'Avengers: Infinity War' bevat meer dan 30 personages

Scarlett Johansson teast groots spektakel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:54 in Algemeen
Dat we in de derde Avengers-film Avengers: Infinity War enorm veel personages te zien krijgen is ondertussen bekend. Het is dus ook uitkijken naar hoe dit gaat uitpakken. Actrice Scarlett Johansson, verantwoordelijk voor Black Widow, heeft nu een tipje van de sluier opgelicht.

Tijdens The Late Show with Stephen Colbert heeft Johansson aangegeven dat er veel personages in de film zitten: "Ik denk dat er in Infinity Wars zo'n 61 tot 62 Marvel-personages zitten." Ook wordt er een scène voorbereid met maar liefst 32 personages. Dit zou ongeveer de helft zijn van de 67 personages die door regisseurs Anthony en Joe Russo zijn geteast. "Ik denk dat in een bepaalde scène zitten 32 personages zitten. Dat is veel," aldus Johansson die in Infinity War voor de zesde keer te zien is in het Marvel filmuniversum.

In Infinity War zijn uiteraard de helden uit de Avengers- en Guardians of the Galaxy-films te zien. Maar ook de films Doctor Strange en Thor herbergen ongetwijfeld veel terugkerende personages.

Binnenkort zetten we die "67 personages" op een rij op FilmTotaal. Avengers: Infinity War staat gepland voor eind april 2018.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Stel de film duurt 2 uur met zo'n 62 personages, krijgt ieder dus een gemiddelde screentime van 2min. ;)

Niet je ogen laten knipperen, anders heb je een MCU personage spontaan gemist :P

ISIM

Avatar

nou de kans is groot dat de film minimaal 160 minuten gaat duren. Maar heb er alle vertrouwen in dat dit een mooie bioscoop film gaat worden.

Artificialis

Avatar

Het klinkt als een onmogelijke opgave, maar het is dezelfde regisseurs/schrijvers ook gelukt in Civil War. Dat was wel met een minder groot aantal personages natuurlijk, maar dat waren er ook niet weinig.

Brein8998

Avatar

Ik denk dat de focus zal liggen op Cap, Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow, Star-Lord en Spidey. Een select aantal hoofdpersonages en de rest sidekicks tijdens de grote battle.

benjamin

Avatar

ISIM "nou de kans is groot dat de film minimaal 160 minuten gaat duren. "
Zo groot lijkt die kans mij eerlijk gezegd ook niet.

GreenHornet

Avatar

er zullen veel sterven [Spoiler]

Prince John

Avatar

Och ja, misschien is het gewoon weer een heel Iron Men Army ;)

Lordborg

Avatar

Hoop alleen dat het niet te onoverzichtelijk wordt.
Maar zou een presatie zijn zoveel personages in 1 film te verwerken ..... voor de poging alleen al petje af !

Ed Crane

Avatar

Nou, misschien gaat men wel de revolutionaire methode gebruiken van het meerdere personages tegelijk tonen, in plaats van telkens één per keer. ;)

Steve-O

Avatar

En ze hebben allemaal een grap te vertellen! Dit wordt sowieso de grootste komedie van het MCU, kan niet missen.

Oboema

Avatar

Mooi! Hebben we ze nu allemaal gehad? Krijgen we nu aub iets anders?
Nee? Reboot? :(

Orko

Avatar

Blijf het vreemd vinden. Een film van Kim Holland komt nooit in de bios, maar jongeren kunnen ongestoord naar Marvel-Porno gaan kijken. En dat nog wel in 3D.

eltorro

Avatar

Ik snap niet dat ze hier zoveel mee te koop lopen, dit klinkt juist erg slecht.

Goku32

Avatar

Brein8998
Natuurlijk zal je hun het meeste gaan zien hulk thor iron man cap en de gardians ook. Het enige wat ik hoop is dat er een paar advengers het veld gaan ruimen door Thanos anders hebben we alleen maar super borring villians gehad in de Marvel films op Loki na dan

nieuwslaatste nieuws

meest populair