Enorme scène 'Avengers: Infinity War' bevat meer dan 30 personages

Enorme scène 'Avengers: Infinity War' bevat meer dan 30 personages

Scarlett Johansson teast groots spektakel.

Dat we in de derde Avengers-film Avengers: Infinity War enorm veel personages te zien krijgen is ondertussen bekend. Het is dus ook uitkijken naar hoe dit gaat uitpakken. Actrice Scarlett Johansson, verantwoordelijk voor Black Widow, heeft nu een tipje van de sluier opgelicht.

Tijdens The Late Show with Stephen Colbert heeft Johansson aangegeven dat er veel personages in de film zitten: "Ik denk dat er in Infinity Wars zo'n 61 tot 62 Marvel-personages zitten." Ook wordt er een scène voorbereid met maar liefst 32 personages. Dit zou ongeveer de helft zijn van de 67 personages die door regisseurs Anthony en Joe Russo zijn geteast. "Ik denk dat in een bepaalde scène zitten 32 personages zitten. Dat is veel," aldus Johansson die in Infinity War voor de zesde keer te zien is in het Marvel filmuniversum.

In Infinity War zijn uiteraard de helden uit de Avengers- en Guardians of the Galaxy-films te zien. Maar ook de films Doctor Strange en Thor herbergen ongetwijfeld veel terugkerende personages.

Binnenkort zetten we die "67 personages" op een rij op FilmTotaal. Avengers: Infinity War staat gepland voor eind april 2018.



NieuwsFilm

meest populair