'Spider-Man: Homecoming' krijgt meerdere after-credits scènes

Misschien volgt wel de introductie van [...]

Binnenkort worden de wereldwijde bioscoopzalen getrakteerd op alweer de tweede reboot van de Spider-Man franchise. Ditmaal, dankzij een deal tussen Marvel Entertainment en Sony Pictures, verschijnt de geliefde spinnenman in het Marvel Cinematic Universe. Een filmuniversum vol tradities, waaronder de gebruikelijke toegiften voor, tijdens of na de aftiteling. Ook Spider-Man: Homecoming zal meerdere van deze scènes bevatten, volgens regisseur Jon Watts.

Recentelijk verbrak Guardians of the Galaxy Vol. 2 nog alle records, doordat regisseur James Gunn maar liefst vijf after-credits scènes verwerkte in de aftiteling van zijn prent. Dat is voor een gemiddelde film misschien net een beetje te veel van het goede, maar wie weet wat de studio ditmaal in petto heeft voor de trouwe en fanatieke fans van het superheldengenre.

Mogelijk zal één van de bonusscènes alvast een opzetje zijn naar het voor 5 juli 2019 ingeplande vervolg in de rondslingerende spinnenmanfranchise. Wellicht worden klassieke karakters uit het 'Spider-Man'-universum, zoals slechteriken Norman en Harry Osborn, liefje Mary Jane Watson of Daily Buggle-hoofdredacteur J. Johan Jameson wel geïntroduceerd in de altijd geliefde toegiften van het superheldenfilmhuis.

Op 2 november verschijnt de eerstvolgende Marvel-film na Spider-Man: Homecoming; Thor: Ragnarök van regisseur Taika Waititi. Aangezien we nog vrij weinig beeldmateriaal van het derde solo avontuur van de dondergod hebben gezien, is het best aannemelijk dat wie iets te zien krijgen van Ragnarök. Eventueel zou een kleine teaser voor Avengers: Infinity War ook kunnen, maar dat lijkt toch waarschijnlijker voor Thor: Ragnarök. Een scène met de koning van Wakanda, ofwel Black Panther, is gezien de onlangs vrijgegeven eerste teaser trailer misschien iets minder logisch, maar natuurlijk niet uitgesloten.

In Spider-Man: Homecoming zien we hoe Peter Parker (Tom Holland) na zijn korte avontuur als Avengers-knokvee weer moet wennen aan zijn simpele dagelijkse scholierenbestaan. Peter kan niet stilzitten en wanneer er een duistere groep criminelen met geavanceerde wapens verschijnt in New York City, besluit hij, verscholen onder zijn alias Spider-Man, in te grijpen om zich te kunnen bewijzen aan zijn mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter wil niets liever dan een spannende voltijdbaan bij The Avengers!

Hieronder nog een leuke tv spot waarin Peters zeer fris ogende tante May, gespeeld door niemand minder dan Oscar-winnares Marisa Tomei, centraal staat. Zeker eventjes kijken dus!


VRAAG: Wat zouden jullie graag willen zien in de after-credits scènes van Spider-Man: Homecoming? Laat het ons weten in de comments!

NieuwsFilm

meest populair