Humor

The Rock imiteert Arnold Schwarzenegger op set 'Rampage'

En faalt enorm.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:00 in Humor
The Rock, één van de grootste actiehelden van dit moment, trachtte op de set van de gameverfilming Rampage even zijn idool Arnold Schwarzenegger (Predator, Terminator) te imiteren. Heel soepeltjes ging dit niet; met een hoop gelach als gevolg.

Ondertussen is Dwayne Johnson hard op weg om uit de schaduw te treden van Arnie. Na flink wat bijrollen in bijvoorbeeld de Fast & Furious-reeks krijgt hij ook steeds vaker de hoofdrol in grote blockbusters. Komende jaren zien we in hem in steeds meer films te lead nemen. Na films als Hercules en San Andreas zien we The Rock in Jumanji, de Ludlum-film The Janson Directive, de Disney-attractiefilm Jungle Cruise, de actiefilm Skyscraper en de remakes Big Trouble in Little China en Doc Savage. En als alles goed is wordt hij ook een DC-personage in de films Shazam! en Black Adam.




2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Nice!

Zou hem wel eens samen met Arny in een actiefilm willen zien.

benjamin

Avatar

Sunspot "Zou hem wel eens samen met Arny in een actiefilm willen zien."
Technisch gezien is dat gebeurd in The Rundown.

nieuwslaatste nieuws