Zie Charlize Theron vechten in rijdende auto in nieuwe clip 'Atomic Blonde'

En ontmoet James McAvoy als agent David Percival.

Universal heeft weer een nieuwe clip vol gas vrijgegeven uit Atomic Blonde, waarin je Charlize Theron in een rijdende auto ziet vechten en James McAvoys personage David Percival aan ons wordt geïntroduceerd. Bekijk de clip nu:




De Oscarwinnende Charlize Theron speelt de hoofdrol in Atomic Blonde, de nieuwe actiefilm van David Leitch. Leitch kennen we van John Wick en deel 2, en hij gaat ook het vervolg op Deadpool regisseren. Van Atomic Blonde kunnen we aan de hand van de promotie tot nu toe zien dat deze waarschijnlijk dezelfde kinetische actie als John Wick zal hebben, even mooi en helder in beeld gebracht. De film is gebaseerd op de gelijknamige strip van Antony Johnston en Sam Hart.

Wie had ooit gedacht dat Charlize Theron na films als Monster en North Country zich in de veertig nog zou ontpoppen als actieheldin in films als Mad Max: Fury Road, The Fate of the Furious en dus nu Atomic Blonde? Zij speelt daarin de kroonjuweel van de Britse geheime dienst, de dodelijkste moordenaar die MI6 rijk is. Zij wordt naar Berlijn gestuurd om in een dodelijk spionagespel van verraad en moord een belangrijk dossier op te halen, met behulp van lokale agent David Percival, die in de bovenstaande clip wordt geïntroduceerd.

Atomic Blonde komt in Nederland uit op 17 augustus 2017.

NieuwsFilm

meest populair