Algemeen

Hoop nieuwe setfoto's: Infinity War, Deadpool 2 & Godzilla 2!

Er dreigt zo te zien overal levensbedreigend en verwoestend gevaar in het filmlandschap...

door Jeffrey Kouters om 15:47 in Algemeen
De komende jaren zullen er weer flink wat blockbusters in de bioscoop verschijnen. De opnames van dergelijke grootschalige films beginnen vaak lang voor de uiteindelijke releasedatum, om genoeg tijd te hebben voor de special effects, eventuele reshoots en nodige nabewerking.

Voor 2018 en 2019 staan onder andere The Avengers: Infinity War, Deadpool 2 en Godzilla: King of the Monsters op de planning, alle drie toevallig sequels. De opnames van deze producties zijn inmiddels al gestart, op diverse locaties in de wereld. Oplettende journalisten en nieuwsgierige fans hebben alvast wat kiekjes kunnen nemen van de desbetreffende filmsets, die we hieronder uitgebreid zullen gaan bespreken.

The Avengers: Infinity War (3 mei 2018)
Allereerst de nieuwe setfoto's van dit aankomende superheldenepos, waarin de gestoorde titaan Thanos (Josh Brolin) een verwoestende, intergalactische reis maakt om krachtige stenen te verzamelen waarmee hij alleenheerser over het gehele universum kan worden. Het is aan The Avengers, met behulp van The Guardians of the Galaxy, om alles en iedereen te redden.

Op de foto's, genomen in Atlanta (Amerika) waar de opnames momenteel plaatsvinden, is te zien hoe magiër Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) in een benauwde positie ligt. Vermoedelijk is hij in gevecht met het personage van de onbekende acteur in het motion capture pak. De kans is groot dat Strange hier wordt aangevallen door een van Thanos' kinderen, die uit is op de 'Time Stone' van de verongelukte neurochirurg.


UPDATE: Zojuist is ook Paul Rudd op de set van Infinity War gespot! Rudd speelt Scott Lang, een voormalig crimineel die de uitverkorene blijkt om het superheldenmantel van Ant-Man te mogen gebruiken.


De foto's van het tafereel zijn gemaakt door JustJared.com en zodoende ook auteursrechtelijke beschermd. Hierboven dus meer!

Deadpool 2 (1 juni 2018)
Ook zijn er foto's opgedoken op Twitter van Deadpool 2, de sequel op het enorm succesvolle Deadpool uit 2016. Opnieuw kruipt acteur Ryan Reynolds in de huid van de grofgebekte X-Men Wade Wilson, oftewel 'The Merc with a Mouth'. Eerder zagen we Deadpool al bij een kinderfeestje opduiken, maar nu lijkt de held bezig te zijn met wat serieuze zaken op de nachtset in Vancouver (Canada).


Veel weten we nog niet over dit vervolg, maar wel is bekend dat er een hoop nieuwe karakters worden geïntroduceerd in dit tweede R-rated deel, waaronder mutant Cable (Josh Brolin, of moeten we Thanos zeggen?), Domino (Zazie Beetz) en überslechterik Black Tom Cassidy (Jack Kesy).

Godzilla: King of the Monsters (21 maart 2019)
In 2019 verschijnt het vervolg op het redelijk ontvangen Godzilla uit 2014. Zoals we in de after-credits scène van Kong: Skull Island (2017) al als korte hint zagen, neemt het enorme Kaiju-monster het dit keer op tegen een heel leger aan godachtige wezens, waaronder de mot Mothra, de gemuteerde pterosaurus Rodan en zijn ultieme aartsvijand, de driekoppige draak King Godirah.

Deze oeroude supersoorten - voorheen bestempeld als mythes - komen weer op en laten een spoor van vernieling achter in hun strijd om suprematie, zoals te zien is op de onderstaande setfoto's, wederom gemaakt in Atlanta (Amerika). Omstanders melden ook dat ze harde brulgeluiden hebben gehoord op de set. Met Godzilla: King of the Monsters wil filmstudio Legendary verder bouwen aan haar eigen filmuniversum; het zogenaamde 'MonsterVerse'.Trivia
De derde Avengers-film, Infinity War, zal maar liefst 67 personages bevatten en in de grootste scène van de film zitten er daarvan zo'n 30. | Haast bekroond regisseur Tim Miller keert (zoals haast gebruikelijk) wegens 'creatieve meningsverschillen' niet terug voor Deadpool 2. Atomic Blonde-regisseur David Leitch neemt het stokje van hem over. | De populaire 13-jarige Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown heeft ook een (nog onbekende) rol te pakken in Godzilla 2!

Op welke van deze drie blockbusterfilms zit jij het meeste te wachten? En welke lijkt jou nou totaal niet leuk? Laat het ons weten in de comments!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MisterMarvel

Avatar

@Prince John

Hahahahaha ja daar wordt je inderdaad langzaam gestoord van

+1

Gigan72

Avatar

Op welke film ik zit te wachten .... Godzilla 2 natuurlijk
Deadpool2 lijk me ook wel leuk

The Avengers...... nee! Zeker niet voor de bios die kijk ik wel een x op dvd of zo.

Decepticon

Avatar

Ik kijk het meest uit naar Avengers: Infinity War, daarna naar Deadpool 2 en op de derde plek Godzilla 2.
Maar ik wil ze alle 3 zien en kijk uit naar alle 3.

NieuwsFilm

meest populair