Events & Festivals

'Wonder Woman 2', 'Flashpoint' en meer DC-aankondigingen

Flashpoint, Green Lantern, en wat nog meer?

door Jim Pedd om 13:55 in Events & Festivals
Warner Bros had behoorlijk wat voorbereid voor zijn SDCC-panel. Alle aankondigingen vatten we in dit bericht samen over het DCEU.

> Laten we beginnen met de film die nog het verste weg is: Green Lantern Corps. Die moet in 2020 in de bioscoop draaien en zal draaien om Hal Jordan en John Stewart.

> In Aquaman zal Ocean master de schurk zijn. Dat werd onthuld door acteur Jason Momoa, die liet weten dat er in de film ook onderzeeërs zijn.

> The Flash gaat officieel Flashpoint heten.

> Warner kondigde aan dat er acht nieuwe DC-films komen de komende jaren: Suicide Squad 2, The Batman, Shazam, Justice League Dark, Wonder Woman 2, Green Lantern Corps en Batgirl.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paulusie

Avatar

En waar is JL 2?

Decepticon

Avatar

8? The Flash, Gotham City Sirens? Man of Steel 2??
En idd, Justive League 2? Of is die ook al geschrapt?

Volgens mij is er iets niet aan de haak, of de info is verkeerd of Filmtotaal zuigt wat uit z'n duim of kan niet tellen.

Nature

Avatar

Flashpoint? Wat een suffe titel.

rainking

Avatar

Het is bij DC producten lijkt 't wel een rage om de Flashpoint comic te gebruiken. Er was al een animatiefilm getiteld The Flashpoint Paradox, The Flash seizoen 3 is er als 't goed is op gebaseerd en nou weer de Flash film met dezelfde titel.

Nou is 't maar een titel natuurlijk, maar ik vind het wel typisch dat DC er zoveel mee doet, aangezien de Flashpoint comic de brug was naar de toch minder geliefde New 52 reboot.

Ereptile

Avatar

Flashpoint klonk al bekend maar die gebeurtenis is volgens mij inderdaad in Flash tv serie gebruikt om alles om te gooien. Klinkt inderdaad niet zo origineel meer...

Master Of Films

Avatar

Tja Geoff Johns aan de leiding en je merkt al dat zijn comics verfilmd worden. Zijn invloed zal steeds meer merkbaar worden in de komende films vanaf Aquaman. Met JL durf ik daar nog geen uitspraak over te doen, aangezien dat nog bij de Zackverse hoort. Al gaan daar de wel bekende geruchten dat het een mix gaat worden tussen Zackverse en Whedonesque.

Decepticon "The Flash"
Die was geschrapt, maar komt terug als Flashpoint. Dat is nog steeds The Flash ;)

GreenHornet

Avatar

komt iets origineels dan verhaal lijnen uit TV series halen.

jimb

Avatar

Tja Geoff Johns heeft natuurlijk ook zo'n goed werk geleverd met de tv series... Wat een bagger is dat.

nieuwslaatste nieuws

meest populair