Wonder Woman in 'Flashpoint'?

Ze wordt het verbindend weefsel van het DC-universum.

Volgens de laatste verhalen zal 2020 de film Flashpoint brengen. Het wordt het eerste solo-avontuur voor Ezra Millers Barry Allen, die we al ontmoetten in Batman v Superman, en in Justice League een grotere rol krijgt. Zakenblad Forbes meldt dat niemand minder dan Gal Gadots Wonder Woman een rol zal krijgen in die film rond The Flash.

De verwachting van het blad is dat zij samen met enkele andere DC-helden moeten samenwerken in Flashpoint. Waarmee er dus de komende tijd nog genoeg te zien is van Wonder Woman, want ze speelt ook in een vervolgfilm van Patty Jenkins die in 2019 te zien is en een jaar later weer.

Daarmee heeft het er eigenlijk ook alle schijn van dat niet Batman (), maar Wonder Woman de komende jaren het verbindend weefsel van het DCEU zal vormen. Vreemd is dat niet: het personage is uiterst populair en haar solofilm bracht bijna 800 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office.

Naar het schijnt speelt overigens ook [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/170116]Ray Fishers Cyborg een rol in Flashpoint. Een regisseur is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair