Algemeen

TV-tips week 33: Jurassic World, Dr Strangelove & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

door Jim Pedd om 16:29 in Algemeen
Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Ocean's Eleven (2001)
[/b]
Regie: Steven Soderbergh | Cast: George Clooney, Cecelia Ann Birt, Paul L. Nolan, Carol Florence

Nog geen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis is Danny Ocean alweer bezig met het plannen van zijn volgende misdaad: de meest geavanceerde casinoberoving aller tijden. Bekijk de trailer van Ocean's Eleven.

The Man in the Iron Mask (1998)
[/b]
Regie: Randall Wallace | Cast: Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons, John Malkovich, Gérard Depardieu

De legendarische drie musketiers, inmiddels gepensioneerd, kunnen de wreedheid van koning Lodewijk XIV niet langer aanzien en willen in het geheim zijn plaats laten innemen door een man wiens identiteit strikt geheim is. Bekijk de trailer van The Man in the Iron Mask.

X2 (2003)
[/b]
Regie: Bryan Singer | Cast: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry

De goede mutanten onder leiding van Professor X worden versterkt door een aantal nieuwe superhelden. Ze beschikken allemaal over hun eigen bijzondere krachten. Er is een anti-mutanten razzia gaande, onder leiding van William Stryker. Van hem wordt beweerd dat hij in het verleden geëxperimenteerd heeft op mutanten. Hij zet alles op alles om de X-men voorgoed uit te schakelen! Hierdoor besluiten alle mutanten voor één keer aan dezelfde kant te gaan staan om hun krachten te bundelen en het op te nemen tegen deze gevaarlijke William Stryker. Bekijk de trailer van X2.

Contagion (2011)
[/b]
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Gwyneth Paltrow, Tien You Chui, Josie Ho, Daria Strokous

In deze thriller van Steven Soderbergh breekt er razendsnel een virus uit. Het gevolg is dat er wereldwijd een enorme chaos ontstaat waar mensen zich geen enkele raad mee weten.

Lees de recensie van Contagion geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van Contagion.

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
[/b]
Regie: Stanley Kubrick | Cast: Peter Sellers, George C. Scott, Sterling Hayden, Keenan Wynn

Kolonel Jack D. Ripper kan de spanning in het leger niet meer aan. De koude oorlog is in volle gang en hij draait door en stuurt bommenwerpers richting Sovjet-Unie. De Sovjets dreigen Amerikaanse steden te verwoesten. Bekijk de trailer van Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb.

Moonrise Kingdom (2012)
[/b]
Regie: Wes Anderson | Cast: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand

Twee jong volwassenen worden in de jaren '60 verliefd en gaan er samen vandoor. De machthebbenden in hun dorp in New England krijgen hier notie van en gaan op zoek naar het tweetal. Norton, een scoutleider, en Willis, de sherrif, maken beiden deel uit van het zoekteam. McDormand speelt de moeder van het vermiste meisje, terwijl Murray haar vader zal gaan spelen.

Lees de recensie van Moonrise Kingdom geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Moonrise Kingdom.

Jurassic World (2015)
[/b]
Regie: Colin Trevorrow | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irfan Khan, Vincent D'Onofrio

Jurassic World speelt zich af op een volledig functioneel park op Isla Nublar. Dagelijks trekt het 20,000 bezoekers, die via een veerboot vanuit Costa Rica komen. Er zijn elementen van een natuurreservaat, safari, een dierentuin en een pretpark, een luxe resort met hotels, restaurants, een levendig nachtleven en een golfbaan. En uiteraard zijn er de nodige dinosaurussen. Alles lijkt in eerste instantie koek-en-ei, maar gaat vanzelfsprekend mis en dan is het aan de personages om zich te redden.

Lees de recensie van Jurassic World geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Jurassic World.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

X2 is altijd goed, maar recent weer eens gezien.

Contagion is ook een leuke film, hou daar van, jammer dat er zo weinig zijn.

Jurassic World was een teleurstelling, een film die ik niet meer uit mezelf zal gaan kijken, een '1xisgenoegfilm'

Goku32

Avatar

Jurrasic world was een gare film helemaal het einde vond ik heel slecht. En moon rise Kingdom is weer een geweldige film vind ik. En x men ook een goeie film

Deweb

Avatar

Met Dr. Strangelove hadden ze twee weken geleden moeten komen. Al blijft het een aanrader.

NieuwsFilm